Verkoopmakelaar Groningen: Tebbens Torringa Makelaardij

Bij Tebbens Torringa Makelaardij begrijpen we als geen ander dat het verkopen van uw huis in Groningen en ommelanden een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij u de professionele begeleiding en expertise die u nodig hebt om uw woning succesvol te verkopen. Ons team van ervaren verkoopmakelaars kent de Groningse woningmarkt door en door en is bekend met verschillende wijken, buurten en straten. Met onze diepgaande kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u helpen om uw huis op de juiste manier in de markt te zetten en het beste resultaat te behalen.


Ervaren en deskundige makelaars

Bij Tebbens Torringa kunt u rekenen op de expertise van onze ervaren makelaars. In de ruim 50 jaar ervaring in de makelaardij hebben we talloze succesvolle verkopen gerealiseerd. Onze (kandidaat-) makelaars Albrechtus, Bernd en Daan kennen de lokale markt als geen ander en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Of u nu een appartement, een eengezinswoning of een luxe villa wilt verkopen, wij hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces.


Lid van Branchevereniging NVM

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) garanderen wij u professionaliteit en betrouwbaarheid. De NVM is de grootste brancheorganisatie in de makelaardij en stelt hoge kwaliteitseisen aan haar leden. Door te kiezen voor een NVM-makelaar zoals Tebbens Torringa Makelaardij kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent en dat uw belangen op de juiste manier worden behartigd.


Klantbeoordelingen en succesverhalen

Bij Tebbens Torringa Makelaardij hechten we veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid. We nodigen al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten en streven naar een optimale dienstverlening. Met een gemiddelde beoordeling van 9,1 op basis van 33 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden, tonen we aan dat we keer op keer aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Onze succesverhalen getuigen van tevreden klanten die met onze hulp hun woning succesvol hebben verkocht. U kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om ook de verkoop van uw woning tot een succes te maken.


Van Prijsbepaling tot Ondertekening

Bij het verkopen van uw huis komt veel kijken, maar met Tebbens Torringa Makelaardij aan uw zijde kunt u reken op een vlotte en professionele afhandeling. Onze diensten omvatten onder andere:


Prijsbepaling: De juiste vraagprijs

Het bepalen van de juiste vraagprijs is een cruciale stap bij het verkopen van uw huis. Onze verkoopmakelaars analyseren de markt, vergelijkbare woningen en de staat van uw huis om een realistische en aantrekkelijke vraagprijs vast te stellen.


Marketing: Professionele presentatie

Wij zorgen voor een professionele presentatie van uw woning. Met behulp van een gerenommeerde fotograaf worden hoogwaardige foto’s gemaakt die uw huis op zijn best laten zien. Tevens laten we ter ondersteuning van de foto’s plattegronden maken, zodat de potentiële koper het meest duidelijke beeld krijg van uw woning. Daarnaast schrijven we overtuigende en activerende teksten om de interesse van potentiële kopers te wekken.


Promotie: Online en offline

Uw woning wordt uitgebreid gepromoot op verschillende kanalen, waaronder onze eigen website, Funda en ons uitgebreide netwerk van NVM-makelaars. Hierdoor bereiken we een breed publiek en vergroten we de kans op een snelle en succesvolle verkoop.


Bezichtigingen en onderhandelingen

Onze makelaars begeleiden de bezichtigingen en voeren namens u de onderhandelingen. Met onze kennis van de markt en de behoeften van potentiële kopers, streven we ernaar om de beste voorwaarden en prijs voor u te realiseren.


Koopcontract en afhandeling

Zodra er een overstemming is bereikt, stellen we het voorlopige koopcontract op en zorgen we ervoor dat alle afspraken duidelijk worden vastgelegd. We begeleiden u tijdens het verdere proces, inclusief het regelen van de bankgarantie, de oplevering en de overdracht van uw woning.


Kortom, bij Tebbens Torringa Makelaardij bent u verzekerd van een professionele en persoonlijke aanpak bij het verkopen van uw huis. Onze makelaars hebben de kennis, ervaring en betrouwbaarheid die nodig zijn om uw verkoop tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het verkopen van uw huis in Groningen.Meer informatie?

Stel een vraag

Bel me terug

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Mijn gegevens

Mijn vraag of opmerkingen