Over Tebbens Torringa makelaardij

Tebbens Torringa makelaardij is gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat 108 en is hét makelaarskantoor voor de stad Groningen en de nabij gelegen dorpen rondom de stad. We zijn een relatief klein kantoor. En dat houden we bewust zo. Want juist door onze bescheiden omvang kunnen we iedere klant persoonlijke aandacht geven. We kennen onze klanten. We weten wat ze willen (en ook wat ze niet willen). En met die kennis gaan we op zoek naar dat ene huis of die ene koper.

Ons kantoor bestaat al meer dan vijfendertig jaar. We zijn thuis in de stad en ommelanden. We kennen alle wijken, buurten en straten, we weten wat er te koop is. Dankzij onze ruime ervaring (bij elkaar hebben we meer dan vijftig jaar gemakeld) kunnen we u een goed advies geven. We zetten alles op een rijtje. Wat zijn de voors en tegens? Uiteindelijk bent u het die beslist. Maar wij zorgen ervoor dat u de juiste beslissing kunt nemen.

Bel gerust voor een eerste vrijblijvende afspraak: 050 – 5717818 of mail naar info@tebbenstorringa.nl.


Team

MAAK KENNIS MET DE MEDEWERKERS VAN TEBBENS TORRINGA MAKELAARDIJ IN GRONINGEN

Een compact kantoor van vier medewerkers die u hun onverdeelde aandacht geven. Op funda beoordelen onze klanten met ruim een 9 voor zowel de verkoop als aankoop!

Albrechtus Tebbens Torringa

Sinds 1987 werk ik in de makelaardij. Ik heb ruime ervaring opgedaan met het kopen en verkopen van huizen in de provincie en de stad. Ik heb in verschillende markten gewerkt.
Huizen blijven me boeien, en de mensen die er in wonen ook. Graag deel ik met mensen de ervaring die ik heb opgedaan in de vastgoedmarkt en het marktgevoel van het moment. Zo kunnen we samen komen tot een optimaal verkoop- of koopresultaat. Door het inschakelen van de expert bij koop of verkoop wordt het traject veel minder stressvol voor u. Ik merk dat ik daarin in de praktijk écht een rol kan invullen. Ik maak graag vrijblijvend kennis met u!

Lees meer...
Stuur een e-mail

06-53899307

Bernd de Jong

Van jongs af aan ben ik enthousiast over de makelaardij. Na mijn opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool en mijn master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik in 2007 begonnen als makelaar in Groningen. Geboren en getogen in de stad en nu woonachtig in het mooie Bedum. De makelaardij is een prachtig vak waarin wij kopers en verkopers kunnen begeleiden bij een grote stap in hun leven. Waar het voor ons dagelijkse praktijk is, is het voor veel klanten iets wat maar eens in de tien jaar voorkomt. Door onze kennis en kunde, praktijkervaring en data te combineren kunnen we de juiste adviezen geven of het nu gaat over het kopen, verkopen of taxeren van woningen.

Lees meer...
Stuur een e-mail

06-51721917

Germa Dijkema

Wanneer u contact met ons kantoor zoekt, bestaat er een grote kans dat u mij aan de lijn krijgt.
Mijn naam is Germa Dijkema, sinds begin 2022 office manager bij Tebbens Torringa Makelaardij.
Als boerendochter en moeder van 4 zoons weet ik van aanpakken en ontzorg ik u graag in het proces van aankoop en/of verkoop. Samen met mijn drie collega`s geef ik u graag de persoonlijke aandacht en tijd om u met een tevreden gevoel te laten terugkijken op deze toch wel spannende en hectische periode.

Lees meer...
Stuur een e-mail


Daan Vellekoop

Sinds afgelopen zomer mag ik mijzelf kandidaat-makelaar noemen, door het afronden van mijn studie Vastgoed & Makelaardij. Tijdens mijn studie ben ik bij Tebbens Torringa makelaardij terecht gekomen, waar ik mijn passie heb gevonden voor het makelen. Ik geniet van het contact met de
mensen en het zien van ieders eigen thuis. Naast het makelen ben ik een groot liefhebber van bordspellen en ben ik veel in de kerk te vinden, waar ik met tieners en jongeren op mag trekken. Ik word enthousiast van contact met mensen en ik hoop dat ik jou vol enthousiasme mag helpen met het kopen of verkopen van jouw thuis!

Lees meer...
Stuur een e-mail

06-49412957