Over Tebbens Torringa makelaardij

Tebbens Torringa makelaardij is gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat 108 en is hét makelaarskantoor voor de stad Groningen en de nabij gelegen dorpen rondom de stad. We zijn een relatief klein kantoor. En dat houden we bewust zo. Want juist door onze bescheiden omvang kunnen we iedere klant persoonlijke aandacht geven. We kennen onze klanten. We weten wat ze willen (en ook wat ze niet willen). En met die kennis gaan we op zoek naar dat ene huis of die ene koper.

Ons kantoor bestaat al meer dan twintig jaar. We zijn thuis in de stad. We kennen alle wijken, buurten en straten, we weten wat er te koop is. Dankzij onze ruime ervaring (bij elkaar hebben we meer dan veertig jaar gemakeld) kunnen we u een goed advies geven. We zetten alles op een rijtje. Wat zijn de voors en tegens? Uiteindelijk bent u het die beslist. Maar wij zorgen ervoor dat u de juiste beslissing kunt nemen.

Bel gerust voor een eerste vrijblijvende afspraak: 050 – 5717818 of mail naar info@tebbenstorringa.nl.

Team

MAAK KENNIS MET DE MEDEWERKERS VAN TEBBENS TORRINGA MAKELAARDIJ IN GRONINGEN

Een compact kantoor van vier medewerkers die u hun onverdeelde aandacht geven. Op funda beoordelen onze klanten ons met een 9,3 (verkoop) en een 9,4 (aankoop).