Een huis kopen met een aankoopmakelaar

Een huis kopen in Groningen? Kies voor een aankoopmakelaar. De aankoopmakelaar van Tebbens Torringa Makelaardij heeft alle aandacht voor uw woonwensen en zorgt ervoor dat u een verstandige koop doet.

Waarom een aankoopmakelaar?

Er zijn enkele goede redenen om te kiezen voor een aankoopmakelaar:

Net even eerder dan funda
Een dag voordat een huis op funda komt, krijgt de NVM-makelaar van Tebbens Torringa Makelaardij een seintje. Die dag kan het verschil maken. Schat uw makelaar in dat dit huis echt iets voor u is, dan belt hij u gelijk.

Huis kopen met zekerheid
Er komt veel op u af bij het kopen van een huis. Een de aankoopmakelaar van Tebbens Torringa Makelaardij effent het pad. Dat begint met het voorwerk. Bij elke bezichtiging verdiept de makelaar zich in de wijk, de waarde van omliggende woningen en eventuele bouwplannen of situaties in de wijk. Ook kijkt hij met een bouwkundig oog mee. Afwerking, onderhoud en eventuele (bouwkundige) gebreken brengt hij aan het licht.

Zeker bieden en onderhandelen
Een droomhuis gevonden? De aankoopmakelaar van Tebbens Torringa Makelaardij denkt een strategie uit, van bod tot aanvaarding en eventueel ontbindende voorwaarden. Uw makelaar kan u precies vertellen of het huis die prijs waard is, hij weet immers wat vergelijkbare woningen opbrengen en kent de (bouwkundige) staat van de woning. Uw aankoopmakelaar kan ook even flink op de rem trappen als dat nodig is. Natuurlijk gaat het bij het kopen van een huis om emotie en een goed gevoel. Maar niet tegen elke prijs. De aankoopmakelaar wil dat u later met plezier terugkijkt op het aankopen van uw nieuwe huis.

Een foutloos koopcontract en vlekkeloze overdracht
Een voorlopig koopcontract luistert nauw. Na de bedenktijd van drie dagen is het contract niet zomaar te ontbinden - vaak kost dit tien procent van de koopsom. De aankoopmakelaar checkt zorgvuldig of alles wat (mondeling) is overeengekomen ook daadwerkelijk in het koopcontract staat.

Voor de overdracht kijkt de aankoopmakelaar of het huis volgens de overeengekomen voorwaarden is achtergelaten. Zijn zaken die achter zouden blijven inderdaad aanwezig? Is er in de tussentijd schade ontstaan? Bij de notaris kan de makelaar dit nog ter sprake brengen. Is alles in orde, dan tekent u de documenten en is het tijd voor felicitaties: u heeft succesvol een nieuwe woning gekocht.


Een aankoopmakelaar met aandacht voor u en uw wensen inschakelen? Contact >>