Reviews

Tebbens Torringa makelaardij, een compact kantoor van vier medewerkers die u hun onverdeelde aandacht geven. Op funda beoordelen onze klanten ons met gemiddeld een ruime 9!

Mazi en Grettie

Verkopers van twee adressen in Beijum, kopers van een woning in De Held

‘Driemaal succesvol’

‘Tebbens Torringa Makelaardij heeft onze twee woningen in Beijum ontzettend snel verkocht,’ zeggen Mazi en Grettie. Samen met zoon Anice verhuizen ze volgende maand naar hun nieuwe koophuis in De Held – een aankoop waarbij zij hetzelfde makelaarskantoor inschakelden.

‘Na drie weken was er een serieuze koper voor het eerste huis. Zes dagen later ook voor de tweede woning. De verkopen zijn vervolgens vlot afgewikkeld. Wat ons ook is bijgebleven: de persoonlijke betrokkenheid. Iedere medewerker weet wie je bent en wat er speelt. Het is fijn dat je geen nummertje bent.
Makelaar Bernd de Jong paste goed bij ons. Hij is proactief en luistert goed naar je wensen. Hierdoor ontstond er een hechte en gelijkwaardige samenwerking. Bernd is een rustig persoon; heel bewust van de omgeving en van de woningmarkt. Hij kiest niet voor de makkelijkste, maar voor de beste oplossing. Dankzij zijn strategische aanpak hebben de verkochte woningen meer opgeleverd dan wij vooraf durfden te hopen.
Na dit succes schakelden wij Tebbens Torringa Makelaardij ook in als aankoopmakelaar. We wilden deze woning dolgraag, maar er waren ook anders kapers op de kust. Dan ben je geneigd om hoog in te zetten. Gelukkig hield Bernd zijn hoofd koel. Dat is niet makkelijk in een gespannen markt waar de verkopende partij het voor het zeggen heeft. Toch pakte zijn strategie goed uit: ook met een lager bod was de koop snel rond. Tebbens Torringa heeft ons geld opgeleverd bij verkoop en geld bespaard bij aankoop.’

Johannes Hettinga

Verkoper Voermanstraat 1-8

‘Gewoon eerlijk en serieus’

‘Bij onze eerste ontmoeting was ik de potentiële koper en Albrechtus de verkoopmakelaar. Toch draaide hij er niet omheen: “Volgens mij past dit huis niet bij jou.”’ Johannes Hettema kon deze eerlijke benadering wel waarderen. Jaren later zoekt hij een makelaar om zijn huis te verkopen. De afspraak met makelaar Albrechtus Tebbens Torringa was snel gemaakt.

‘Er moest het een en ander aan het huis gebeuren, maar buurtgenoten wilden het zonder verdere voorwaarden wel kopen. Hun bod klonk goed. Toch wilde ik een makelaar inschakelen die mij eerlijk en realistisch durfde te adviseren.

Had ik het zelf afgehandeld, dan had het flink wat meer tijd gekost. Albrechtus constateerde al snel dat deze potentiële kopers de financiering niet rond zouden krijgen. Bij eenzelfde bod van een nieuwe partij adviseerde hij me om noodzakelijke reparaties uit te voeren. Allereerst omdat ik dan meer voor het huis kon vragen. Maar ook om gedoe achteraf te voorkomen. Deze mensen kenden het huis niet zoals het eerste stel.

Hij adviseerde een vakman die de noodzakelijke reparaties en verbeteringen uitvoerde. Dat heeft geweldig uitgepakt; het huis is voor een goede prijs verkocht.’

Map Schepers

Verkoper Zilvermeer 66 en koper in Ter Borch, Eelderwolde

‘Een makelaar waar je op kan vertrouwen’

‘De koop van onze nieuwe woning en de verkoop van het oude huis verliepen uitstekend,’ vertelt Map Schepers. Samen met Immy en hun twee kinderen Lotte (11) en Maartje (7) woont hij inmiddels met veel plezier in hun nieuwe huis in Eelderwolde.

‘Tebbens Torringa Makelaardij hanteert een no-nonsene aanpak. Zoals je het afspreekt, zo gebeurt het. Dat is precies de reden dat we ze nu al meerdere keren hebben ingeschakeld.
Voordat we dit huis hadden gevonden, ging aankoopmakelaar Albrechtus Tebbens Torringa ook nog mee naar een ander huis. Op papier was het erg geschikt, maar eenmaal binnen waren we snel klaar. ‘Dit is niet wat je zoekt,’ constateerde hij terecht. Dat we zo op een lijn zaten, was erg fijn. Bij dit huis in Eelderwolde was het raak. In overleg met Albrechtus hebben we direct een bod uitgebracht. De koop was snel rond.
We hebben geen tijd verspild en het oude huis gelijk te koop gezet. De makelaardij werkt met een professionele fotograaf voor de foto’s. De bezichtigingen, communicatie en onderhandelingen deed Albrechtus. Er vond regelmatig een terugkoppeling plaats en naar de uiteindelijke afhandeling met koopcontract en financiën heb ik geen omkijken gehad. Je kunt van hem opaan.’

Funda beoordelingen