Binnenkort in de verkoop

BELEGGINGSPANDEN IN DE STAD GRONINGEN

Wij krijgen regelmatig nieuw aanbod van beleggingspanden in de stad Groningen. Naast ons eigen aanbod krijgen wij ook veel panden aangeboden die in de stille verkoop te koop staan. Bij deze panden kunnen wij optreden als aankoopmakelaar. Bent u op zoek naar een beleggingspand neem dan contact met ons op!

Studentenwoningen/beleggingspanden

Aantal studentenwoningen in de wijken Paddepoel en de Korrewegwijk. De woningen zijn volledig verhuurd en beschikken over de nodige vergunningen.

Ruime tussenwoning in De Held

Nette gezinswoning aan de Niek Engelschmanstraat met moderne keuken en badkamer. Woonkamer met open keuken (ca 39 m²), 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en ruime vrij indeelbare zolderverdieping. Achtertuin gelegen op het zuiden.

Hoekwoning in de Vogelkersstraat in Selwerd

Nette hoekwoning met net formaat tuin. De woning heeft 4 slaapkamers op de verdieping en een vlizotrap naar de zolder. Achter de woning ligt nog een garagebox die er optioneel bij te koop is.

Ruime geschakelde gezinswoning in Winsum

Geschakelde woning aan de Jasmijnstraat met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, een eigen parkeerplaats en een diepe tuin op het westen.