Binnenkort in de verkoop

BELEGGINGSPANDEN IN DE STAD GRONINGEN

Wij krijgen regelmatig nieuw aanbod van beleggingspanden in de stad Groningen. Naast ons eigen aanbod krijgen wij ook veel panden aangeboden die in de stille verkoop te koop staan. Bij deze panden kunnen wij optreden als aankoopmakelaar. Bent u op zoek naar een beleggingspand neem dan contact met ons op!

Studentenwoningen/beleggingspanden

Aantal studentenwoningen in de wijken Paddepoel en de Korrewegwijk. De woningen zijn volledig verhuurd en beschikken over de nodige vergunningen.

Royale gezinswoning aan de Jacob Schorerstr

Aan de Jacob Schorerstraat krijgen wij een geschakelde gezinswoning te koop met fraai achteruitzicht en een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn nog eens 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. De tuin is gelegen op het westen.

Fraaie vrijstaande woning in Peize

Vrijstaande woning aan de Zuurseweg met riante en lichte begane grond plattegrond, luxe keuken. Op de verdieping 3 slaapkamers, walk-in-closet en badkamer van alle gemakken voorzien. De fraaie, diepe achtertuin gelegen op het zuiden. Woonoppervlakte circa 200 m², bouwjaar 2012.

Schipperswoning aan de Verl. Grachtstraat

Op een superleuke locatie in de plantsoenbuurt krijgen wij een schipperswoning te koop. De woning heeft een diepe tuin gelegen op het zuiden. Aan de binnenzijde is de woning gedateerd en dient gerenoveerd te worden.

Wilhelminalaan Bedum

Aan de Wilhelminalaan in Bedum krijgen wij een zeer goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning te koop. De woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. De tuin is fraai aangelegd en gelegen op het zuiden en er is een garage met ruime oprit aanwezig.