Binnenkort in de verkoop

BELEGGINGSPANDEN IN DE STAD GRONINGEN

Wij krijgen regelmatig nieuw aanbod van beleggingspanden in de stad Groningen. Naast ons eigen aanbod krijgen wij ook veel panden aangeboden die in de stille verkoop te koop staan. Bij deze panden kunnen wij optreden als aankoopmakelaar. Bent u op zoek naar een beleggingspand neem dan contact met ons op!

Eengezinswoning aan de Bekemaheerd

Nette gezinswoning in Beijum met 4 slaapkamers, tuin en carport

Royale halfvrijstaande woning in Ruskenveen

In de jonge en populaire woonwijk Ruskenveen (Hoogkerk) krijgen wij een zeer ruime halfvrijstaande woning te koop. Het woonhuis is goed onderhouden en netjes bewoond. Het woonhuis is ca. 180m² groot en heeft een diepe tuin op het zuiden.

Op de begane grond is er naast een ruime woonkamer met open keuken een bijkeuken, slaap/studeerkamer en garage aanwezig. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. De zolder is door de bijzondere kapvorm ruim en heeft thans 2 slaapkamers en een berging.

Groningerstraat Assen (Belegging centrum)

Kamerverhuurpand met 5 kamers in Assen. Het betreft een nette woning met 5 verhuurde kamers in de binnenstad van Assen. De woning heeft alle benodigde vergunningen en heeft een goed rendement.

Appartement 2 slaapkamers geschikt voor de

Zeer geschikt als beleggingspand. Appartement aan de Korreweg met 2 slaapkamers en ruim dakterras.

Halfvrijstaande woning in Gravenburg

Zeer ruime en net afgewerkte half vrijstaande woning aan de De Cockstraat in Gravenburg. De woning heeft een ruime plattegrond beneden en heeft op de verdiepingen 5! slaapkamers.