Binnenkort in de verkoop

BELEGGINGSPANDEN IN DE STAD GRONINGEN

Wij krijgen regelmatig nieuw aanbod van beleggingspanden in de stad Groningen. Naast ons eigen aanbod krijgen wij ook veel panden aangeboden die in de stille verkoop te koop staan. Bij deze panden kunnen wij optreden als aankoopmakelaar. Bent u op zoek naar een beleggingspand neem dan contact met ons op!

Eengezinswoning aan de Bekemaheerd

Geheel gerenoveerde gezinswoning in Beijum met 4 slaapkamers, tuin en carport

Industiestraat Groningen (Hoogkerk)

Nette tussenwoning in een rustige straat. De woning heeft een leuke doorzonwoonkamer en 3 slaapkamers op de verdieping. De woning is netjes onderhouden maar dient wel gemoderniseerd te worden.

Royale halfvrijstaande woning in Ruskenveen

In de jonge en populaire woonwijk Ruskenveen (Hoogkerk) krijgen wij een zeer ruime halfvrijstaande woning te koop. Het woonhuis is goed onderhouden en netjes bewoond. Het woonhuis is ca. 180m² groot en heeft een diepe tuin op het zuiden.

Op de begane grond is er naast een ruime woonkamer met open keuken een bijkeuken, slaap/studeerkamer en garage aanwezig. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. De zolder is door de bijzondere kapvorm ruim en heeft thans 2 slaapkamers en een berging.

Korreweg 211- zo goed als nieuw appartement

In het mooie complex Korrezoom krijgen wij een royaal appartement van meer dan 100m² te koop. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en heel bijzonder 3 balkons! Door de grote raampartijen is het appartement heel licht en plezierig om te verblijven.

Bij het appartement is ook een eigen overdekte parkeerplaats aanwezig, net als een eigen fietsenberging.

Appartement in de Bloemsingel

Appartement in de Bloemhof met 1 slaapkamer en een grote woonkamer met open keuken.

Kamerverhuurpand in Selwerd

Eengezinswoning aan de Kometenstraat met 5 kamers en gemeenschappelijke woonkamer met luxe keuken. De woning wordt verhuurd opgeleverd.