Binnenkort in de verkoop

BELEGGINGSPANDEN IN DE STAD GRONINGEN

Wij krijgen regelmatig nieuw aanbod van beleggingspanden in de stad Groningen. Naast ons eigen aanbod krijgen wij ook veel panden aangeboden die in de stille verkoop te koop staan. Bij deze panden kunnen wij optreden als aankoopmakelaar. Bent u op zoek naar een beleggingspand neem dan contact met ons op!

Royale halfvrijstaande woning in Ruskenveen

In de jonge en populaire woonwijk Ruskenveen (Hoogkerk) krijgen wij een zeer ruime halfvrijstaande woning te koop. Het woonhuis is goed onderhouden en netjes bewoond. Het woonhuis is ca. 180m² groot en heeft een diepe tuin op het zuiden.

Op de begane grond is er naast een ruime woonkamer met open keuken een bijkeuken, slaap/studeerkamer en garage aanwezig. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. De zolder is door de bijzondere kapvorm ruim en heeft thans 2 slaapkamers en een berging.

Studentenwoningen/beleggingspanden

Aantal studentenwoningen in de wijken Paddepoel en de Korrewegwijk. De woningen zijn volledig verhuurd en beschikken over de nodige vergunningen.

Meeroeverslaan Meerstad

Royale gezinswoning met nette tuin in Meerstad. De woning is zo goed als nieuw en netjes bewoond. De woning is zeer goed geisoleerd en wordt verwarmd door een warmtepomp. Beneden is er een ruime woonkamer met open keuken aanwezig en op de verdieping zijn 3 slaapkamers met daarboven een ruime zolder.

Jaltadaheerd, Groningen

Leuke bovenwoning met woonkamer met open keuken, slaapkamer, nette badkamer en balkon. De woning beschikt over dubbele beglazing en een eigen CV-ketel (2013).

Bremstraat Groningen

Praktisch appartement op de 1e verdieping met 3 slaapkamers en balkons aan de voor- en achterzijde. Op loopafstand van winkelcentrum Selwerd en het station Noord.