Zuurseweg 4, 9321HH PEIZE

Woonopp.

195 m2

Perceelopp.

1.723 m2

Omschrijving

Gelegen op een prachtige locatie aan een rustige straat in de kern van Peize ligt deze royale, zo goed als nieuwe vrijstaande woning (bouwjaar 2012). De woning ligt op een zeer ruim perceel van 1.723 m² met veel privacy. De woning beschikt over een woonkamer en keuken van samen ca. 102m² en 3 ruime slaapkamers op de verdieping.

Peize is een fijn dorp met alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. Naast scholen en sportvoorzieningen zijn er diverse winkels aanwezig. De stad Groningen ligt op circa 10 kilometer afstand en is goed bereikbaar middels openbaar vervoer, de fiets en met een goede autoverbinding. Tussen de stad Groningen en Peize ligt het natuurgebied de Onlanden, waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden.

Indeling
Begane grond: entree, ruime hal, toilet, zeer royale woonkamer met luxe open keuken met kookeiland (samen ca. 102 m²) met veel lichtinval en privacy en meerdere openslaande deuren naar de tuin.

De diepe tuin is gelegen op het zuiden en heeft veel privacy. Achter de woning is een ruim terras gelegen waarvan een deel onder een overkapping. Daarnaast is een houten tuinschuur met overkapping aanwezig die geschikt is voor meerdere doeleinden.

Eerste verdieping: overloop, master bedroom 26m² met walk-in closet van 12m² met volledige kastinrichting, 2e slaapkamer 11m², 3e slaapkamer 14m², luxe badkamer voorzien van vloerverwarming, inloopdouche met zonnedouche, whirlpool, dubbele wastafel en 2e toilet, bergkast met witgoedaansluitingen.

Bijzonderheden:
- Zeer hoog afwerkingsniveau.
- De woning is in 2012 gebouwd met gebruik van hoogwaardige materialen. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof waardoor de woning zeer onderhoudsvriendelijk is.
- De woning is goed en geheel geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een HR cv-ketel.
- De luxe keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, 2 koelkasten, 2 vriezers, oven (90 cm breed), combi-magnetron en koffie-automaat.
- De begane grond en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
- In de woonkamer is een luxe gashaard aanwezig die door zijn ligging op een hoek vanuit verschillende kanten van de woonkamer te zien is.

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede woning in een rustige en groene omgeving dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview