Zuidwende 8, 9791JC TEN BOER

Woonopp.

102 m2

Perceelopp.

346 m2

Omschrijving

Nette halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers en garage. De woning is netjes afgewerkt en heeft een royaal perceel gelegen op het zuidoosten. Er is een ruime oprit geschikt voor meerdere auto's en op het dak zijn 6 zonnepanelen aanwezig.

Het dorp Ten Boer ligt op circa 10 autominuten van de stad Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast de primaire winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tal van verenigingen en scholen aanwezig. Daarnaast heeft het dorp goede openbaar vervoersaansluitingen richting Groningen en Delfzijl.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern toilet, lichte tuingerichte woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur van ca. 34m². De woonkamer heeft een grindvloer en openslaande deuren naar de tuin.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 11, 9 en 8m², moderne badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping: overloop met witgoedaansluitingen, 4e slaapkamer van ca. 12m². Op de zolder zijn diverse knieschotten aanwezig met veel praktische bergruimte.

De woning staat op een royale kavel van 346m² met een diepe voor- en achtertuin. Schuin achter de woning staat een vrijstaande garage die is afgetimmerd en geïsoleerd en eveneens gebruikt kan worden als bijkeuken of salon.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing, verwarming door middel van HR cv-ketel (bouwjaar 2006).
- De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en een koelkast.
- De woning is netjes afgewerkt en kan zo betrokken worden.
- Op het dak zijn 6 zonnepanelen aanwezig.

Lees meer...
Streetview