Zoutstraat 4, 9712TC GRONINGEN

Vraagprijs

€ 269.000 kosten koper

Woonopp.

84 m2

Perceelopp.

45 m2

Omschrijving

Op een schitterende locatie aan de rand van de historische binnenstad van Groningen ligt deze samengevoegde beneden- en bovenwoning in een rustige woonstraat. Dit woonhuis heeft de Noorderhaven om de hoek en het Noorderplantsoen op steenworp afstand. Het woonhuis heeft een bijzondere indeling met hoge plafonds en grote raampartijen. Het woonhuis is netjes onderhouden, maar dient aan de binnenzijde gemoderniseerd te worden.

De Hortusbuurt is een populaire woonbuurt aan de noordkant van de binnenstad. De combinatie van rustig wonen met vele voorzieningen op loopafstand maakt dat deze buurt een grote aantrekkingskracht heeft. Naast het groen van het Noorderplantsoen zijn er ook vele leuke eettentjes en winkels in de buurt.

Indeling
Begane grond: achter de beide voordeuren een hal, een woonkamer annex werkkamer van 17m² met hoog plafond (2.93m hoogte) en een berging van 7m² met deur naar de fietsenberging. De naastgelegen voormalige brandgang is overkapt en in gebruik als fietsenberging (9m²).

Eerste verdieping: overloop, toilet, woonkamer met open keuken 26m² met hoog plafond (2.87m hoogte) en grote raampartijen. Vanuit de woonkamer is er zicht op de Noorderhaven.

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer 9m² met toegang tot het dakterras van 4m² gelegen op het westen, eenvoudige badkamer met douchehoek, 2e toilet, wastafel en wasmachineaansluiting, slaapkamer 5m².

Bijzonderheden:
- Verwarming door middel van gaskachels en warm water door middel van een HR ketel.
- Grotendeels voorzien van enkel glas met voorzetramen, deels voorzien van dubbele beglazing.
- De meterkast is voorzien van 4 groepen voorzien van aardlekschakelaars.
- Doordat de naastgelegen voormalige overdekte en afsluitbare brandgang bij het woonhuis hoort, is er een goede en praktische fietsenberging aanwezig.
- Speelse indeling waardoor de woning ook goede mogelijkheden heeft voor een ruime thuiswerkplek of de combinatie wonen en werken.
- Verkoopvoorwaarden van toepassing.
- Fantastische ligging op loopafstand van de binnenstad.

Lees meer...
Streetview