Zorgvrij 6, 9751SM HAREN GN

Woonopp.

171 m2

Perceelopp.

422 m2

Omschrijving

Zeer royaal, geschakeld woonhuis met ruime tuin gelegen op het zuiden. Het woonhuis heeft een speelse indeling met veel ruimte beneden (ca. 80m²) en 5 slaapkamers op de verdiepingen. Het woonhuis heeft een eigen oprit en garage aan de voorzijde en aan de achterzijde ligt een 17 meter diepe tuin gelegen op het zuiden.

De ligging in de groene Stationsbuurt staat voor centraal wonen nabij alle voorzieningen in het dorpscentrum zoals diverse scholen, kinderopvang, winkels, een breed aanbod van sportverenigingen en op loopafstand het NS station. De binnenstad van Groningen is per fiets, auto of openbaar vervoer snel te bereiken.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, speels ingedeelde woonkamer met voor- en achterkamer van samen 55m², afgesloten keukenruimte met eenvoudige keukenopstelling 8m², bijkeuken 5m², inpandige garage van 19m².

Eerste verdieping: ruime overloop met de mogelijkheid voor een werkhoek, vanaf de overloop is een ruime bergzolder toegankelijk, 3 slaapkamers van respectievelijk 12m², 12m² en 10m², badkamer met bad, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: overloop, bergruimte, 2 slaapkamers van 15m² en 6m².
Zowel op de bergzolder als op de tweede verdieping bestaat de mogelijkheid een tweede badkamer te realiseren.

Bijzonderheden:
- Het huis is licht en zonnig, tuin en terras bieden zon en privacy.
- De woning is voorzien van een HR cv-ketel.
- Op het dak zijn 16 zonnepanelen aanwezig.
- De woning dient aan de binnenzijde deels gemoderniseerd te worden.
- Gelegen op een goede locatie in een fijne woonbuurt.

Lees meer...
Streetview