Zonnelaan 58, 9742BN GRONINGEN

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

Gelegen in de wijk Paddepoel op een prachtige locatie aan doorgaande weg. Een 4-kamer maisonnette met een ruim balkon gelegen op het westen met garagebox. Het appartement is geschikt voor kamergewijze bewoning. De woning is gunstig gelegen t.o.v. winkelcentrum Paddepoel en ligt op steenworp afstand van het Zernikecomplex. Het appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond is een inpandige berging van 7 m2 , de garage meet 2,7 m bij 5,5 m. De verdieping is toegankelijk via een uitpandige trap.

Indeling: ruime entree, provisiekast, toilet plus fonteintje, dichte keuken van circa 9 m2 voorzien van een eenvoudig keukenblok met dubbele spoelbak en een losse koelkast. Al deze ruimtes zijn voorzien van plavuizen. Ruime lichte woonkamer van circa 27 m2 voorzien van een laminaatvloer.

2e Etage: ruime overloop, een slaapkamer van circa 11 m2 met grote inbouwkast en toegang tot het balkon gelegen op het westen, moderne badkamer met douchecabine, toilet en vaste wastafel, daarnaast n grote kamer met grote inbouwkasten. Deze kamer bestond vroeger uit 2 kamers waarvan is een tussenwand is weggehaald; deze is eventueel gemakkelijk terug te plaatsen, waardoor er 2 kamers ontstaan van circa 10 m2 met ieder eigen inbouwkasten van circa 1 m2.

- Geschikt voor huisvesting studenten;
- Gunstige ligging Zernike terrein;
- Gelegen boven supermarkt;
- Actieve Vereniging van Eigenaren;
- Onzelfstandige bewoning toegestaan;
- Er is een garagebox bij de woning deze meet 2,70 bij 5,50 meter.

Lees meer...
Streetview