Zomerdijk 8, 9613CD MEERSTAD

Woonopp.

142 m2

Perceelopp.

324 m2

Omschrijving

In een rustige straat in het groene Meerstad ligt deze ruime halfvrijstaande woning met aangebouwde garage. De woning is gasloos en is voorzien van een energielabel A! Deze royale woning is uitgebouwd op de begane grond en heeft een woonkamer met leefkeuken van samen ca. 49m². Er zijn drie slaapkamers op de verdieping en een ruime zolder waar eenvoudig een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden. De achtertuin biedt veel privacy en daarin is een heerlijk royale overkapping geplaatst van ca. 35m².

Deze leuke gezinswoning ligt in de nieuwe en populaire woonbuurt Tersluis in Meerstad. De wijk biedt een ideale combinatie van wonen, natuur en water, waarbij het prachtige Woldmeer verschillende mogelijkheden biedt voor diverse vormen van recreatie. In deze kindvriendelijke omgeving zijn een basisschool, kinderopvang, gezondheidscentrum, supermarkt (Jumbo opent binnenkort), strand en een heerlijk wandelgebied. De binnenstad van Groningen is zeer goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond: entree, hal met meterkast en opbergkast, modern toilet, lichte woonkamer met open keuken (samen 49m²) met openslaande deuren naar de tuin, vanuit de gezellige leefkeuken is er toegang tot de inpandige garage van 17m². De garage is voorzien van een elektrische garagedeur.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 13m², 11m² en 9m², ruime badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel met twee wasbakken en 2e toilet.

Tweede verdieping: ruime zolderverdieping met opstelplaats van de warmtepomp-unit met boiler en de witgoedaansluitingen van wasmachine en droger. Er is eenvoudig een vierde slaapkamer te realiseren op deze woonlaag.

Vanuit de woonkeuken is de achtertuin bereikbaar. Hierin is een robuuste overkapping gerealiseerd van ca. 5 bij 7 meter. In deze overkapping is ook de tuinschuur aanwezig van 6m². Aan de voorzijde van de woning is een royale oprit aanwezig geschikt voor meerdere auto's.

Bijzonderheden:
- Gasloze woning voorzien van Nibe warmtepomp en een energielabel A.
- Geheel voorzien van HR++ glas en de begane grond én de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.
- De luxe keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Boretti inductiefornuis met dubbele oven, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en quooker.
- In de keuken is een airco unit aanwezig.
- Alle (slaap)kamers zijn voorzien van bedraad internet (Cat. 6 UTP).
- De meterkast is voorzien van 11 groepen.
- Op het dak van de woning zijn 7 zonnepanelen aanwezig.

Lees meer...
Streetview