Zilverhof 7, 9743RS GRONINGEN

Woonopp.

118 m2

Perceelopp.

98 m2

Omschrijving

Ruime, nieuwbouw gezinswoning gelegen aan een schitterende locatie aan de rand van de woonwijk Vinkhuizen. De woning is gelegen aan een rustig hofje van slechts 18 woningen met aan de achterzijde een brede groenstrook met een fraaie waterpartij.

De woning is gelegen op minder dan 10 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen en op loopafstand van het complete wijkwinkelcentrum van Vinkhuizen. In de wijk zijn alle voorzieningen aanwezig zoals scholen, kinderopvang, sportclubs en tevens zijn er goede busverbindingen met het centrum.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, bergkast, woonkamer met open keuken samen ca. 38m en toegang tot het terras op het zuiden van ca. 21m. De benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers respectievelijk 13m, 7m en 13m, luxe badkamer met ruime douchehoek en vaste wastafel, separaat 2e toilet.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken overloop, cv-ruimte met wasmachine-aansluiting, ruimte voor een 4e slaap- of werkkamer. Vanaf de overloop is een ruim dakterras te bereiken van ca. 27m. Dit dakterras heeft veel privacy, is gelegen op het zuiden en kijkt richting een brede groenzone.

Bij het huis is tevens een parkeerplaats en een houten fietsenberging aanwezig. Het binnenterrein is gezamenlijk eigendom.

Bijzonderheden:
- De woning is recent opgeleverd.
- De volledige benedenverdieping is voorzien van een moderne tegelvloer met antracietkleurige grote tegels.
- Het huis wordt aangeboden met een nette keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur; combi-magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap, gaskookplaat.
- In de woning zijn diverse extra stopcontacten en loze leidingen aangebracht.
- Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar.

Lees meer...
Streetview