Zilverhof 3, 9743RS GRONINGEN

Woonopp.

118 m2

Perceelopp.

99 m2

Omschrijving

Alle voordelen van een bestaande woning bij deze nieuwe woning! Deze ruime gezinswoning is gelegen aan een rustig hofje en omgeven door een brede groenstrook. De woning is begin 2012 opgeleverd heeft door zijn ligging fantastisch uitzicht vanaf de woonkamer. Het geheel is modern ingericht en heeft de luxe van een mooi terras beneden en een prachtig dakterras op het westen.

De woning is gelegen aan de rand van Vinkhuizen op minder dan 10 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen en op loopafstand van het complete wijkwinkelcentrum. In de wijk zijn talloze voorzieningen aanwezig zoals scholen, kinderopvang, sportclubs en tevens zijn er goede busverbindingen met het centrum. De belangrijkste autoverbindingen (ring Groningen en A7/A28) liggen op enkele autominuten van de woning.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, garderobekast, lichte woonkamer met open keuken samen ca. 40m en toegang tot het terras op het oosten van ca. 21m. De benedenverdieping is geheel voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 10m met toegang tot inloopkast ca.5m, slaap/werkkamer 7m, slaapkamer 10m met eveneens toegang tot de inloopkast, luxe badkamer met ruime douchehoek en vaste wastafel, separaat 2e toilet.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken overloop, cv-ruimte met wasmachine-aansluiting, ruimte voor een 4e slaap- of werkkamer. Vanaf de overloop is een ruim dakterras te bereiken van ca. 27m. Dit dakterras heeft veel privacy en is gelegen op het westen.

Bij het huis is tevens een parkeerplaats en een houten fietsenberging aanwezig. Het binnenterrein is gezamenlijk eigendom.

Bijzonderheden:
- Recent opgeleverde woning welke goed en volledig geoleerd is.
- De benedenverdieping is afgewerkt met een bijzondere 2 componentenvloer.
- De moderne inbouwkeuken is voorzien van een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en voldoende kastruimte.
- De woning is gebouwd met woningborg garantie, dit geeft ook zekerheid voor toekomstige eigenaren.
- In de woning zijn diverse extra stopcontacten en leidingen aangebracht.
- De inloopkast op de verdieping is eventueel bij n van de slaapkamers te voegen.

Kortom een zo goed als nieuwe woning welke zeker een bezichtiging waard is.

Lees meer...
Streetview