Zijldiepweg 4, 9844TD PIETERZIJL

Woonopp.

187 m2

Perceelopp.

2.500 m2

Omschrijving

Op een werkelijk schitterende locatie ligt deze royale vrijstaande woning met grote schuur (80m²) temidden van de landerijen en gelegen aan het Zijldiep. Op de begane grond is een complete woonverdieping met slaapkamer en badkamer aanwezig. Op het eigen erf is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Op de grens van Groningen en Friesland ligt het mooie Pieterzijl. Het rustige woondorp ligt in de gemeente Zuidhorn met de uitvalsweg N355 als prima uitvalsbasis richting Groningen en Leeuwarden. Op ca. 5 autominuten ligt Grijpskerk waar alle dagelijkse voorzieningen aanwezig zijn. Het perceel ligt direct aan het Zijldiep, wat de mogelijkheid geeft om met een boot bij het huis te komen. Vanaf deze locatie kan men noordwaarts via de Lauwers richting Zoutkamp varen en zuidwaarts via Gerkesklooster richting het Van Starkenborghkanaal.

Indeling
Begane grond: entree, ruime hal, toilet, woonkamer met open keuken van samen 55m² met een fantastisch zicht over de landerijen, slaapkamer 18m² met en-suite badkamer (ca. 8m²) met bad, douche, tweede toilet en wastafel, bijkeuken met witgoedaansluitingen ca. 8m, zeer ruime aangebouwde garage van 80m²! (13.4m x 5.90m) met grote overhead deur, openklapbare tussendeuren en voor ongeveer de helft voorzien van een zolderverdieping.

Verdieping: overloop, zeer royale slaapkamer van 31m², badkamer van 6m² met douche, wastafel en derde toilet, bergruimte ca. 30m² met toegang tot de zoldervliering.

Bijzonderheden:
- De woning is goed geïsoleerd en wordt verwarmd door een eigen cv-ketel.
- Fantastische ligging net buiten het dorp met panoramisch uitzicht.
- Door de vrije ligging en de zeer grote schuur is het ook geschikt voor het beoefenen van een hobby of werk aan huis.
- In de woonkamer is een aansluiting van een schoorsteen aanwezig, waardoor eenvoudig een houtkachel geplaatst kan worden.
- De eerste verdieping is eenvoudig aanpasbaar waardoor er 3 of 4 slaapkamers te realiseren zijn.
- Gelegen aan het Zijldiep, wat de mogelijkheid geeft om met een boot bij de eigen woning aan te leggen.

Kortom: voor de liefhebber van rust, ruimte en uitzicht een royaal vrijstaand woonhuis wat zeker een bezichtiging waard is. Maak nu snel een afspraak.

Lees meer...
Streetview