Ykesloot 11, 9821TS OLDEKERK

Woonopp.

155 m2

Perceelopp.

353 m2

Omschrijving

Ruime halfvrijstaande woning in de nieuwe woonwijk Kroonsfeld van Oldekerk. Het gaat hier om een zeer jonge woning (bouwjaar 2018) met veel leefruimte en twee ruime slaapkamers op de 1e verdieping en met een 2e verdieping die ook in gebruik is als een zeer ruime slaapkamer. Op de begane grond is er een lichte woonkamer met open keuken van maar liefst 56 m² met openslaande deuren naar de fraai aangelegde achtertuin.

De dorpen Oldekerk en Niekerk liggen tegen elkaar aan en zijn leuke dorpen in het Westerkwartier met alle basisvoorziening aanwezig zoals o.a. een basisschool, bakkerij, supermarkt, slagerij en sportvoorzieningen. Het dorp ligt op korte afstand van het grotere Zuidhorn en de A7 ligt op enkele autominuten afstand.

Indeling:
Begane grond: hal/entree met modern toilet en een royale woonkamer met open keuken van samen 56m², vanuit de hal is ook de voormalige garage te bereiken van 20m² welke geïsoleerd is en vloerverwarming heeft, daarmee multifunctioneel te gebruiken is (o.a. als kantoor, berging of slaapkamer met badkamer, leidingwerk is reeds aanwezig).

Eerste verdieping: overloop, moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet, twee ruime slaapkamers van ca. 24 en 14 m² (oorspronkelijk drie slaapkamers).

Tweede verdieping: ruime lichte zolder van ca. 30m² die nu in gebruik is als ruime slaapkamer, maar waar ook de mogelijkheid is om 2 slaapkamers te realiseren.

Tuin: De brede achtertuin is gelegen op het westen. Deze fraai aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin heeft meerdere terrassen en twee tuinhuisjes met overkapping. Aan de voorzijde is een praktische oprit aanwezig voor meerdere auto's.

Bijzonderheden:
- Zo goed als nieuwe onderhoudsvriendelijke woning met energielabel A, kunststoffen kozijnen met HR++ glas.
- De woning wordt verwarmd door middel van een HRe cv-ketel en is op de gehele begane grond en eerste verdieping voorzien van vloerverwarming.
- Zuidhorn ligt op enkele autominuten en de stad Groningen ligt op circa twintig minuten rijafstand.
- De luxe keuken is voorzien van de volgende Boretti inbouwapparatuur: stoomoven, combi-magnetron, wijnkoeler, grote koelkast, grote vriezer, 3 grote geïntegreerde gaspitten en een afzuigkap.
- Voorbereiding voor een (gas)haard aanwezig in de woonkamer.

Kortom als u op zoek bent naar een woonhuis wat helemaal af is en zo goed als nieuw dan is deze kwalitatief sterke woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview