Wolfhorn-ong, 9761 EELDE

Woonopp.

192 m2

Perceelopp.

585 m2

Omschrijving

Eelde-Paterswolde is, met ruim 10.000 inwoners, een levendig dorp. Waar volop genoten kan worden van het omringend natuurschoon. Met de unieke landgoederenzone, het Paterswoldsemeer en de nabijheid van Groningen, is wonen in Eelde wonen in weelde.
Het is een gezellig dorp met een prettig woonklimaat. Op het gebied van sport is er een ruim aanbod voor jong en oud. Een voetbalclub, een tennisvereniging en een golfclub: er kan naar hartenlust gesport worden. Verder is het dorp bekend vanwege de jaarlijkse bloemencorso, waarbij verschillende wijken prachtige praalwagens maken.

De villas in De Hoorn maken deel uit van het plan Groote Veen. Groote Veen is een gemeerde woonwijk op een unieke locatie in Eelde: aan de oostzijde, grenzend aan de landgoederenzone. De landgoederenzone is een prachtig gebied met aantrekkelijke flora en fauna. Van kronkelende laantjes, romantische doorkijkjes en vijvers tot boomgaarden, weiden en beukenlanen: de landgoederenzone biedt een ongekende varieit aan landschappen, genoeg voor uren natuurschoon.

De vrijstaande villa is een luxueuze, ruime woning. Bij het exterieur valt meteen de mooie kadering van het woonkamerraam op. Samen met het fraaie gevelwerk, bestaande uit hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, geeft dit de villa een statige entree. Met de asymmetrische dakvorm heeft de villa een eigentijdse uitstraling. Opvallend zijn verder de kleurpatronen in het glas, die u zelf kunt vormgeven.

Indeling:

Begane grond
Entree/hal, toilet, royale u-vormige woonkamer met grote raampartij in erker, ruime open keuken met openslaande deuren naar tuin en toegang tot de bijkeuken, vanuit de bijkeuken is de garage toegankelijk.

Eerste verdieping
Overloop, vier slaapkamers op verdieping, ruime badkamer, separaat toilet.

Tweede verdieping
Vaste trap naar grote overloop, grote slaap/hobbyruimte aan tuinzijde, mogelijkheid tot slaapkamer, technische ruimte.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de projectwebsite www.dehoorneelde.nl of u kunt contact met ons opnemen op telefoonnummer 050-5717818.

Lees meer...
Streetview