Woldweg 161-a, 9606PD KROPSWOLDE

Woonopp.

145 m2

Perceelopp.

6.095 m2

Omschrijving

Groen, ruimte en rust. Dat zijn de woorden waaraan je moet denken bij deze moderne woning op de grens van Drenthe en Groningen. Het huis is gebouwd in 2000 en is uiteraard voorzien van alle gemakken. Opvallender is echter de grote hoeveelheid land die hoort bij deze woning. Met een kavel van ruim 6000 m2 gaat een wereld aan mogelijkheden open. Buiten spelen wordt voor kinderen een nieuw avontuur en het houden van dieren komt ook in een klap dichterbij. De huidige bewoners zijn fervent paardenliefhebbers. Vandaar de royale stal (14 bij 5 m) en dressuurbak. Met zoveel ruimte zijn de opties eigenlijk eindeloos!
De woning is voorzien van een grote woon- en eetkamerhoek die door een schuine wand overloopt in de keuken. In de keuken bevindt zich een deur naar de grote achtertuin, naar de inpandige garage verbonden met een ruime bijkeuken. Deze biedt veel ruimte, een tweede keukenblok en aansluitingen voor alle witgoedapparaten. Via de trap kom je op de bovenverdiepingen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote en een kleinere (slaap-) kamer. De badkamer is voorzien van bad, douche en tweede toilet. De bovenste verdieping is groot en prima te gebruiken als hobbyruimte, studeer- en/of extra slaapkamer(s).

Het geheel is keurig onderhouden. De beneden verdieping beschikt over een Kwartsiet natuurstenen vloer (Carbon Gold Satino) met vloerverwarming. De ambachtelijk gemaakte Long Island keuken is uitgerust met alle moderne voorzieningen. Het terras is verlicht en deels beschut. In het stalgebouw bevinden zich o.a. 2 ruime paardenboxen, een werkplaats, zadelkasten en ruimte voor hooi- en stro-opslag. In 2017 is een nieuwe hoog renderende Vaillant CV ketel geplaatst.

Ligging
Het huis grenst aan een groot natuur- en recreatiegebied, het Zuidlaardermeer. Kropswolde zelf ligt op een kleine 20 minuten rijden van de stad Groninge. Hoogezand is binnen 5 minuten te bereiken. Op 10 meter afstand bevinden zich 2 bushaltes. Het treinstation ligt aan dezelfde weg op ongeveer 2 kilometer. Via de doorgaande provinciale weg zijn ook de A7 en A28 goed bereikbaar. Een basisschool met 8 klassen ligt op ca 500 meter afstand.
Bijzonderheden
Vraagprijs is inclusief overname van diverse goed werkende machines, vele gereedschappen, woningstoffering etc.
Indeling
Begane grond: zijentree met hal, toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot woon- annex eetkamer en keuken. Toegang naar terras, bijkeuken, garage en schuur.
1e Verdieping: overloop met trapopgang, badkamer (afzonderlijke douche en bad) en 3 slaapkamers waarvan 1 met 'Frans' balkon
2e Verdieping: grote zolderruimte.

Lees meer...
Streetview