Woldweg-ong, 9734 GRONINGEN

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

250 m2

Omschrijving

Woldweg, wonen aan het water

Direct gelegen aan het vaarwater van het Damsterdiep op een prachtige locatie worden vier gezinswoningen gerealiseerd. Aan de Woldweg in de wijk Ruischerbrug worden in de bestaande wijk enkele complete gezinswoningen gerealiseerd met 3 slaapkamers een ruime zolder.

Wonen aan de Woldweg betekent genieten van rust en ruimte en de binnenstad op prettige fietsafstand. Onderwijsvoorzieningen, kinderopvang en een veelzijdig winkelaanbod in de directe omgeving. Een gevarieerd palet aan voorzieningen op het gebied van sport, recreatie en cultuur.

Indeling woningen:
Begane grond: entree, hal, trapopgang, toilet, lichte woonkamer met open keuken (samen ca. 33m) met kast onder de trap.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 14m, 9m en 6m, badkamer met verschillende indelingsmogelijkheden met standaard een douche en wastafel aanwezig.

Tweede verdieping: ruime zolderverdieping met CV-opstelplaats en wasmachineaansluiting met verschillende indelingsmogelijkheden.

De woningen beschikken allemaal over een eigen parkeerplaats. De tussenwoningen hebben aan de voorzijde van de woning een parkeerplaats op het eigen terrein, de hoekwoningen hebben een oprit met ruimte voor 2 auto's. Een van de hoekwoningen heeft een eigen botenhelling!

Bijzonderheden:
- Ruime gezinswoningen met tuin direct grenzend aan vaarwater (Damsterdiep).
- Mogelijkheid tot het creen van een 4e slaapkamer op zolder.
- Wonen in een rustige woonomgeving met de mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger!
- Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de verkopende makelaar.

Lees meer...
Streetview