Winsumerweg 4, 9959TD ONDERDENDAM

Woonopp.

103 m2

Perceelopp.

380 m2

Omschrijving

In het mooie dorp Onderdendam ligt deze karakteristieke vrijstaande woonhuis met garage. Deze speels ingedeelde woning is voorzien van veel raampartijen wat een heel plezierige lichtinval en uitzicht geeft. De woning is geschikt voor jong en oud door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer beneden en vier kamers op de verdieping. De woning is netjes onderhouden en beschikt over een fraai aangelegde tuin.

Onderdendam is een pittoresk dorp met ca. 600 inwoners op een kruising van waterwegen. Het dorp ligt op ca. 12 kilometer van de stad Groningen en ca. 4 kilometer van de grotere kernen Bedum en Winsum. Onderdendam heeft een prachtige historische dorpskern en op steenworp afstand van de woning liggen de jachthaven en het Onderdendamsterbos. In en rondom Onderdendam kan volop worden genoten van verscheidene fiets- en wandelroutes.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, trapkast, lichte woonkamer van 28m², half open keuken van 9m², slaapkamer van 13,5m², badkamer voorzien van ligbad, vaste wastafel en douche.
Eerste verdieping: overloop met ingebouwde kastenwand, bergruimte, 4 slaapkamers van verschillende grootte.

De woning beschikt over een ruime zijtuin gelegen op het westen. Daarnaast is er een ruime garage van 23m² aanwezig waar voldoende ruimte is voor een auto of motor.

Bijzonderheden
- De keuken is voorzien van een combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2015).
- Op het garagedak liggen 6 eigen zonnepanelen.
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Voorzien van een energielabel C.
- Groepenkast is vernieuwd en voorzien van 8 groepen met automatische schakelaars.
- Er is een recht van overpad aanwezig aan de zijkant van het perceel.
- Bouwjaar 1848.
- Het betreft een beschermd dorpsgezicht.
- De woning is levensloopbestendig.

Lees meer...
Streetview