Wilsstraat 2, 9731MS GRONINGEN

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

331 m2

Omschrijving

Ruime uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met veel lichtinval in de kindvriendelijke woonwijk De Hunze. De woning is aan de achterzijde over beide woonlagen uitgebouwd en heeft op de verdieping 5 kamers. De inpandige garage is geoleerd en geschikt gemaakt als praktijkruimte. Door de hoekligging in de straat heeft deze woning een groter perceel met een achtertuin en een ruime besloten zijtuin.

De Hunze is een moderne woonwijk aan de noord-oostzijde van de stad Groningen met ruim opgezette straten. In de wijk zijn diverse speelvoorzieningen aanwezig en het stadscentrum is gelegen op circa 10 fietsminuten. De wijk heeft een goede directe ontsluiting op de ringweg en recreatiegebied Kardinge en het winkelcentrum zijn in de directe omgeving aanwezig.

Indeling: entree, hal, toilet, multifunctionele praktijkruimte 16m(voorheen inpandige garage), uitgebouwde lichte woonkamer 45m met schuifpuien naar zij- en achtertuin en bijzondere open haard, open keuken 9m voorzien van inbouwapparatuur, vaste trap naar eerste verdieping. overloop, badkamer voorzien van douche, whirlpool, vaste wastafel en tweede toilet, slaapkamer 8m, cv-ruimte, multifunctionele kamer 11m met toegang tot slaapkamer 13m met inbouwkast, slaapkamer 15m met toegang tot balkon 4m, slaapkamer 9m.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 155m
- Ruim perceel 331m
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Uitgebouwd op de begane grond eerste verdieping
- 2 schuifpuien aanwezig in de woonkamer waardoor de tuin goed tot zijn recht komt
- Plezierige lichtinval door de grote hoeveelheid glas in de woning
- Ligging aan rustige straat met 2 parkeerplaatsen op het eigen terrein
- Keuken voorzien van combi-magnetron, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, pannencarrousel, koel-vriescombinatie en een granieten werkblad met veel werkruimte
- De woning wordt verwarmd middels Vaillant CV-ketel uit 2010
- De begane grond heeft de luxe van vloerverwarming, uitgezonderd de praktijkruimte
- In de achtertuin is een geoleerde stenen berging aanwezig

Lees meer...
Streetview