Willem Valkstraat 4, 9744DT GRONINGEN

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

160 m2

Omschrijving

Leuke, verrassende tussenwoning gelegen in de nette woonwijk Ruskenveen. De woning heeft door de bijzondere kapvorm een oplopende plafondhoogte van meer dan 4 meter, wat een speels effect geeft aan de verschillende ruimten. De woning heeft 2 slaapkamers met de mogelijkheid voor een 3e slaapkamer op de begane grond.

De woning is gelegen in Hoogkerk. De wijk ligt op circa 15 minuten fietsafstand van het stadscentrum en heeft een goede ontsluiting richting de A7 en de A28. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heeft uitgebreide sportvoorzieningen en verenigingen, scholen, kinderopvang en een mooi recreatiegebied op ca. 200 meter.

Indeling:
Begane grond: entree, gang, wasmachineruimte met veel opbergruimte, ruime trapkast, de woonkamer heeft een tuingericht zitgedeelte met door het schuine plafond veel licht en ruimte ca. 27m een open keuken met een doorgang naar het eetgedeelte 12m (totale leefruimte beneden 45m).

Verdieping: ruime overloop, 2 slaapkamers van 9m en 13m beiden met veel hoogte, moderne badkamer met bad, douche en vaste wastafel.

De achtertuin is eveneens toegankelijk via achtergelegen brandgang en heeft een praktische houten fietsenschuur.

Bijzonderheden:
- Het geheel is goed geoleerd en wordt verwarmd door een HR cv-ketel.
- Er is een mogelijkheid tot het creen van een 3e slaapkamer.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
- Door het lessenaarsdak (schuin dak) hebben de woonkamer en de slaapkamers oplopende plafondhoogtes (meer dan 4 meter hoog) die de ruimten een bijzondere sfeer en lichtval geven.
- De woning is recent buitenom geschilderd.
- Aanvaarding in overleg, kan snel.

Lees meer...
Streetview