Willem Valkstraat 37, 9744DV GRONINGEN

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

419 m2

Omschrijving

Ruime, moderne halfvrijstaande stadsvilla met garage aan de rand van de kindvriendelijke woonwijk Ruskenveen met een diepe tuin op het zuiden. Deze goed onderhouden woning heeft veel praktische ruimte en 4 ruime slaapkamers.

De woning is gelegen in Hoogkerk. De wijk ligt op circa 10 minuten fietsafstand van het stadscentrum en heeft een goede ontsluiting richting de A7 en de A28. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heeft uitgebreide sportvoorzieningen en verenigingen, scholen, kinderopvang en een mooi recreatiegebied op ca. 100 meter.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer met open keuken samen ca. 52m met robuuste houten vloer en openslaande deuren naar de tuin, bijkeuken met wasmachineaansluiting, garage ca. 20m.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 11m, slaapkamer 17m, slaapkamer 14m, ruime badkamer voorzien van bad, douche, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: overloop met bergruimte, slaapkamer 14m met toegang tot de dakterrassen aan de voor- (20m) en achterzijde (8m), inloopkast, zolderruimte met ruime opslagmogelijkheden en cv-opstelplaats.

In de speels aangelegde tuin is een houten tuinhuis met veranda aanwezig.

Bijzonderheden:
- De woning is goed onderhouden en volledig geoleerd.
- Ruim perceel 419m.
- 2 parkeerplaatsen op het eigen terrein.
- Ruime keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser (2011) en veel kastruimte.

Lees meer...
Streetview