Willem Valkstraat 31, 9744DV GRONINGEN

Woonopp.

162 m2

Perceelopp.

420 m2

Omschrijving

In de populaire woonwijk Ruskenveen ligt deze zeer ruime twee-onder-een-kapwoning met garage en diepe tuin op het zuiden. De woning heeft een woonkamer met open keuken van meer dan 50m², heeft 3 slaapkamers en een zeer ruime open 2e verdieping. De woning heeft een praktische oprit voor meerdere auto's en de achtertuin is ca. 28 meter diep. De afgelopen jaren zijn de keuken en badkamer reeds vernieuwd.

Het woonhuis is gelegen in een rustige woonstraat. De woonwijk Ruskenveen is een jonge en kindvriendelijke woonomgeving, waarbij in de nabije omgeving diverse voorzieningen te vinden zijn zoals, winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, bibliotheek, kinderopvang, sportverenigingen en een verwarmd openlucht zwembad. De woning ligt op ca 10 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen. Tevens is de woning gemakkelijk bereikbaar doordat de wijk een ideale ligging heeft met een snelle aansluiting op de A7 en de ring van Groningen. In de wijk Ruskenveen zelf is een fraai aangelegde recreatieplas met zandstrand waar 's zomers en 's winters diverse activiteiten mogelijk zijn.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern hangend toilet met fonteintje, woonkamer met open keuken ca. 54m² met een praktische indeling en openslaande deuren naar de tuin, bijkeuken met witgoedaansluitingen, inpandige garage ca. 19m².

De diepe tuin is circa 28 meter diep en is netjes en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Aan de woning is een aluminium overkapping geplaatst met verlichting daarin aanwezig. Achterin de tuin is nog een praktische kunststof tuinschuur.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 17m², 15m² en 11m², moderne en ruime badkamer (vernieuwd 2014) voorzien van inloopdouche, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: zeer ruime zolderverdieping (35m²) die thans als open ruimte in gebruik is. Hier kunnen ook enkele slaap- of studeerkamers gerealiseerd worden. Door de kapvorm is de gehele ruimte zeer goed te gebruiken. Aan de voor- en achterzijde van de woning liggen leuke dakterrassen van 18m² en 8m².

Bijzonderheden:
- Het woonhuis is goed geïsoleerd en heeft naast een HR cv-ketel (bouwjaar 2010) een warmte-terugwin-unit.
- De gehele woning is voorzien van dubbel glas, de woning heeft een energielabel A.
- De keuken (geplaatst maart 2017) is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-oven, vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap.
- Op de 2e verdieping zijn 2 ruime dakterrassen aanwezig.
- De tuin is 28 meter diep en gelegen op het zuiden. Er is een aluminium overkapping (geplaatst 2017) achter het woonhuis aanwezig waardoor er al vroeg in het jaar heerlijk buiten gezeten kan worden.

Bent u op zoek naar een ruime woning in een leuke woonwijk op 10 minuten fietsen van de binnenstad, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview