Willem Valkstraat 25, 9744DV GRONINGEN

Woonopp.

180 m2

Perceelopp.

413 m2

Omschrijving

Zeer royale halfvrijstaande woning met diepe en zonnige tuin op het zuiden. Het woonhuis heeft een woonkamer met open keuken van 58m² en heeft in totaal 6 slaap- en studeerkamers. Op het eigen terrein zijn meerdere parkeerplaatsen aanwezig en de zonnige tuin heeft meerdere terrassen en een gezellige overkapping.

Het woonhuis is gelegen naast een groenstrook en de woonwijk Ruskenveen is een jonge en kindvriendelijke woonomgeving, waarbij in de nabije omgeving diverse voorzieningen te vinden zijn zoals, winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen, bibliotheek, kinderopvang, sportverenigingen en een verwarmd openlucht zwembad. De woning ligt op 10 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen. Tevens is de woning gemakkelijk bereikbaar doordat de wijk een ideale ligging heeft met een snelle aansluiting op de A7 en de ring van Groningen. In de wijk Ruskenveen zelf is een fraai aangelegde recreatieplas met zandstrand waar 's zomers en 's winters diverse activiteiten mogelijk zijn.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer met open keuken ca. 58m². Door de erker en vele raampartijen is er een plezierige en lichte ruimte ontstaan. Bijkeuken met witgoedaansluitingen, studeerkamer ca. 14m², inpandige garage ca. 14m².

De achtertuin is ca. 28 meter diep en is gelegen op het zuiden. Naast een zonneterras bij het woonhuis is er een terras achterin de tuin aanwezig en is er een 3e terras aan het water gelegen. In de tuin is een houten tuinschuur met elektra aanwezig van 8m². Tevens is er een leuke overkapping gerealiseerd waar heerlijk kan worden gezeten op een mooie zomeravond.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 11m², 17m² met balkon en 15m², badkamer voorzien van ruime douche, ligbad, 2e toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer 17m² met toegang tot beide dakterrassen van 20m² en 8m², 5e slaapkamer/berging 8m² met toegang tot de bergruimte met cv-opstelplaats. De hoogte op deze verdieping varieert tussen de 2.10 meter hoogte en 3.30 meter hoogte.

Bijzonderheden:
- Het woonhuis is goed geïsoleerd en heeft een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2009).
- De woonkamer en keuken worden verwarmd door vloerverwarming, met radiatoren als mogelijke bijverwarming.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven, pannencarrousel en een apothekerskast.
- Naast de werkkamer op de begane grond kan eenvoudig een badkamer gerealiseerd worden.
- Op de oprit aan de voorzijde van de woning kunnen 2 auto's staan.

Deze ruime woning met diepe tuin is zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview