Wilhelminalaan 5, 9781CT BEDUM

Woonopp.

127 m2

Perceelopp.

348 m2

Omschrijving

Aan een van de mooiste lanen van Bedum ligt deze goed onderhouden en uitgebouwde halfvrijstaande woning met slaapkamer en badkamer beneden. De woning heeft een ruime en complete woonplattegrond beneden met een woonkamer met keuken van samen ca. 45m². Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. Er is een leuke achtertuin gelegen op het zuidoosten en een fraai aangelegde voortuin met een ruime oprit en eigen garage van 15m².

Het dorp Bedum heeft goede winkelvoorzieningen in het dorp en er zijn tal van verenigingen en basisscholen. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig. Op loopafstand van het woonhuis zijn het winkelcentrum en de sportvelden gelegen.

Indeling
Begane grond: entree, tochtportaal met stijlkenmerken, hal, modern toilet, kelderruimte (5m²) met stahoogte, woonkamer met eetgedeelte samen 37m² met openslaande deuren naar de tuin, houtkachel en fijne lichtval, keuken (8m²) met moderne keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken/achterhal 5m² met witgoedaansluitingen, slaapkamer met badkamer met bad, douche en wastafel (samen 15m²).

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 21m² (voorheen 2 slaapkamers) met toegang tot het balkon, slaapkamer 12m², moderne badkamer met douchehoek, 2e toilet en wastafel, slaapkamer 5m².
Via vlizotrap is er een praktische zoldervliering bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Zeer goed onderhouden woonhuis.
- De woning is voorzien van een Energielabel A! Dit vanwege o.a. HR++ glas beneden, gevelisolatie, dakisolatie, HR cv-ketel, en zonnepanelen.
- De keuken (2011) is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap.
- De badkamer en het toilet zijn vernieuwd in 2013.
- De slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn in 2003 erbij gebouwd.
- Voor de ramen op de zonzijde (zuid en westzijde) zijn op de begane grond markiezen aanwezig, op de verdieping en de aanbouw zijn er screens aanwezig.
- Aan de achterzijde van de woning is een aluminium overkapping met verlichting geplaatst in 2015.

Kortom bent u op zoek naar een goed onderhouden gezinswoning op een toplocatie dan bent u hier aan het goede adres.

Lees meer...
Streetview