Wilhelminalaan 3, 9781CT BEDUM

Woonopp.

126 m2

Perceelopp.

425 m2

Omschrijving

Aan de ruim opgezette Wilhelminalaan ligt deze schitterende vrijstaande jaren '30 woning met inpandige garage. Het stijlvolle herenhuis ligt op een kavel van 425m² met een achtertuin gelegen op het zuidoosten. Er is veel leefruimte beneden met onder andere een ruime woonkamer, een slaapkamer en een aparte keuken. Het woonhuis is ontworpen door de Bedumer architect Karst Zevenberg in de kenmerkende Amsterdamse Schoolstijl waarbij de stijlkenmerken bij deze woning nog intact zijn.

Het dorp Bedum heeft goede winkelvoorzieningen in het dorp en er zijn tal van verenigingen en basisscholen. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig. Op loopafstand van het woonhuis zijn het winkelcentrum en de sportvelden gelegen.

Indeling
Begane grond: ruime entreepartij met trapopgang met prachtige smeedijzeren details, toilet met fonteintje, lichte woonkamer bestaande uit een voor- en achterkamer (samen ca. 38m²) met toegang tot een overdekt terras, slaapkamer 14m² voorzien van 2 inbouwkasten en een wastafel, keuken met eenvoudige keukenopstelling 9m² met toegang tot de kelder van 6m² (1.6 m hoog), garage 20m² met openslaande deuren aan de voorzijde en aan de achterzijde een deur naar de tuin.

Eerste verdieping: zeer ruime overloop met prachtige lichtval door de grote raampartij met glas in lood ramen, slaapkamer voorzijde 12m² met prachtige glas in loodramen, wastafel en bergruimte achter de knieschotten, slaapkamer 15m² met toegang tot het dakterras 5m² en eveneens bergruimte achter de knieschotten, badkamer met bad, douche en wastafel, via de badkamer is een werkkamer te bereiken.

Via een vlizotrap in de werkkamer is de zolder te bereiken. De ruime zolder is in gebruik als bergzolder. Het hoogste punt is ca. 2.8 meter.

Bijzonderheden:
- De woning is goed onderhouden maar behoeft en verdient modernisering.
- Behoudens de glas in loodramen is de woning voorzien van isolerende beglazing.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2013)
- Er zijn nog tal van authentieke stijlkenmerken in de woning aanwezig: glas in loodramen door de gehele woning, smeedijzeren details rondom de trap en de originele suitedeuren.

Lees meer...
Streetview