Westeind 5, 9337TA WESTERVELDE

Vraagprijs

€ 550.000 kosten koper

Woonopp.

60 m2

Perceelopp.

32.265 m2

Omschrijving

Unieke, authentieke koprompboerderij met drie percelen weiland gelegen in prachtige landelijke omgeving gelegen op circa 5 autominuten van het brinkdorp Norg dat alle wenselijke voorzieningen biedt.

Deze boerderij laat zien hoe er vroeger gewoond en gewerkt werd in het Drentse landelijk gebied. De zware lichamelijke arbeid, de eenvoud en soberheid maken indruk.
Naast de woning met woonkamer en bedsteden en een tweetal slaapkamers, heeft het gebouw nog een bedrijfsgedeelte met een aantal paardenboxen. In het achterste gedeelte is een voormalige stalling voor destijds ongeveer 12 koeien. De verdieping wordt gebruikt als stro zolder. Het erf is verder vrijwel geheel onverhard. Het gebouw, de schuur en de veldschuur en het weiland hebben thans een agrarische bestemming.

Indeling woonhuis:
Hal, slaapkamer 11,5 m², keuken 13 m², douche, toilet, hal, kelder 4 m², slaapkamer 4,5 m², woonkamer 20 m² met twee bedsteden. De woning wordt verwarmd door twee gaskachels. Separate stookhut.

Indeling schuurgedeelte:
9,5 bij 2,6 meter en 4,7 bij 3,9 meter, stalgedeelte 6,1 bij 11 meter. Nokhoogte 6,4 meter. De schuur is deels voorzien van zolders. De schuur is rietgedekt, deels oud Hollandse pannen en deels ABC-golfplaten met halfsteens muren.

Oppervlakte vrijstaande schuur en getimmerten circa 220 m². Niet verhard, gedekt met abc asbest golfplaten.

Bijzonderheden:
- Op het te verkopen perceel liggen ruilverkavelingslasten van jaarlijks € 65,25 met eindjaar 2039.
- Op de percelen ligt thans een agrarische bestemming.
- Het betreft een aangewezen karakteristiek pand conform het vigerende bestemmingsplan.
- Het hoofdgebouw is riet gedekt, deels met pannen, de overige gebouwen zijn gedekt met abc golfplaten.
- De boerderij omvat drie percelen grasland, erf, ondergrond en gebouwen: totale oppervlakte 3 hectare 22 are 65 centiare.
- Het object wordt "As is where is" verkocht, waarbij biedingen slechts op het geheel kunnen worden gedaan.

Lees meer...
Streetview