Warfhuisterweg 9, 9964AX WEHE-DEN HOORN

Woonopp.

137 m2

Perceelopp.

544 m2

Omschrijving

In het hart van het Marnegebied ligt dit karakteristieke vrijstaande huis met een parkeerplaats op eigen erf. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud. De huidige eigenaar heeft het huis sinds 1997 bewoond en zorgvuldig het onderhoud gedaan, waarbij de kenmerkende sfeer van vroeger bewaard is gebleven. Dit huis is ooit gebouwd door boeren die gingen rentenieren en kenmerkt zich door diverse Amsterdamse school ornamenten. Zo heeft het diverse glas-in-lood ramen, suite deuren, een bordestrap met fijn houtsnijwerk en een terrazzo vloer in de hal.

De woning is gelegen in de gemeente Het Hogeland in het Groningse dorp Wehe-Den Hoorn met diverse voorzieningen als een basisschool en beschikt tevens over een actief verenigingsleven. Wehe-den Hoorn ligt op 30 autominuten ten noorden van Groningen, tevens zijn er goede busverbindingen van- en naar Winsum en Groningen. Het Marnegebied wordt steeds meer ontdekt doordat het bijzondere kwaliteiten heeft: prachtige landschappen, veel fietspaden en niet onbelangrijk, rust. Ook Wehe-den-Hoorn heeft veel wandel- en fiets mogelijkheden en ligt op slechts 13 autominuten van het Nationaal Park Lauwersoog.

Indeling;
Begane grond: hal, woonkamer en suite met erker, suitedeuren en voorzien van diverse kasten (36,1 m²), slaapkamer (9,9 m²), toilet, keuken met modern keukenblok (12,4 m²), kelder, badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel (7,4 m²), bijkeuken met wasmachineaansluiting. De bijkeuken geeft tevens toegang tot de besloten achtertuin op het westen met een ruime houten berging van 19 m² voorzien van een betonvloer.

Eerste verdieping: via de hal op de begane grond is middels een bordestrap de verdieping bereikbaar, ruime overloop, slaapkamer (12,7 m²), slaapkamer (14 m²), slaapkamer (5,9 m²), zolderruimte alwaar ook de c.v.-ketel is geplaatst.

Tweede verdieping: bereikbaar vanuit de tweede slaapkamer op de eerste verdieping alwaar een zolderkamer.

Bijzonderheden:
- Ruime vrijstaande woning met een verzorgde achtertuin op het westen en een ruime houten berging.
- De woning is voorzien van 12 zonnepanelen.
- Verwarming en warm water via c.v. combi toestel.
- Grotendeels voorzien van dubbel glas.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.
- Goede bezonning in de tuin (gelegen op het westen).
- Karakteristieke woning met diverse authentieke elementen.

Lees meer...
Streetview