Waldadrift 62, 9781KE BEDUM

Woonopp.

115 m2

Perceelopp.

155 m2

Omschrijving

In een groene woonomgeving staat deze lichte en goed onderhouden gezinswoning met 4 slaapkamers. De woning heeft aan de voorzijde vrij uitzicht richting het Bedumerbos en de zonnige achtertuin is gelegen op het westen. Via een brandgang is de achtergelegen garagebox (17m²) aan de Krijthehof te bereiken die optioneel te koop wordt aangeboden.

Het dorp Bedum heeft een centrale ligging in Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast goede winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tal van verenigingen en scholen aanwezig. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig. Tegenover de woning ligt het Bedumerbos waar heerlijk gewandeld kan worden en op ca. 200 meter afstand ligt het Robbenveld.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, lichte woonkamer met grote raampartijen en open keuken (samen 35m²) met eikenhouten vloer, bijkeuken met witgoedaansluitingen en bergzolder. Vanuit de woonkamer en de bijkeuken is de tuin bereikbaar.

De achtertuin is gelegen op het westen en is enkele jaren geleden geheel opnieuw aangelegd. In de tuin is nog een praktische houten tuinschuur aanwezig.

Eerste verdieping: overloop met inbouwkast, 3 slaapkamers van respectievelijk 14m², 12m² en 6m², badkamer met bad, douche, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: overloop met ruimte voor een werkhoek, CV-hok met bergruimte, 4e slaapkamer van 13m² met nog bergruimte achter de knieschotten.

Via een brandgang is een garagebox bereikbaar aan de Krijthehof die optioneel te koop wordt aangeboden. De garagebox is 2.80 meter breed en 5.94 meter diep en in de garagebox is elektriciteit aanwezig. Voor de garagebox is ruimte om een auto te parkeren. In 2018 is er een nieuwe Hormann kanteldeur in geplaatst en in 2015 is het garagedak vernieuwd. De vraagprijs voor de garagebox is €10.000,- in combinatie met de woning.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2019)
- De keuken is voorzien van de volgende Siemens inbouwapparatuur: vaatwasser, koelkast, vriezer, oven, gaskookplaat en afzuigkap.
- De meterkast is vernieuwd en uitgebreid en heeft in totaal 8 groepen.
- De voor- en achtertuin zijn de afgelopen jaren opnieuw aangelegd.
- Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2017 door een erkende schilder uitgevoerd.
- De garagebox op het achergelegen plein wordt optioneel te koop aangeboden.

Lees meer...
Streetview