Waldadrift 54, 9781KD BEDUM

Woonopp.

133 m2

Perceelopp.

182 m2

Omschrijving

Op een prachtplek met uitzicht op het bos ligt deze uitgebouwde gezinswoning met 5 slaapkamers. Door de uitbouw is er veel leefruimte op de begane grond ontstaan en door 2 royale dakkapellen is er een zeer praktische 2e verdieping gecrerd.

Het dorp Bedum heeft een centrale ligging in Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast goede winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tal van verenigingen en scholen aanwezig. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern toilet (2013), woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur (samen 46m) met nieuwe laminaatvloer, schuifpui naar de tuin en vrij uitzicht aan de voorzijde, bijkeuken voorzien van eenvoudige keukenopstelling met witgoedaansluitingen en toegang tot de tuin. De achtertuin is in 2012 opnieuw bestraat en onderhoudsvriendelijk gemaakt. In de tuin is een fietsenschuurtje aanwezig en achterin de tuin is een prieel gemaakt. De achtertuin is eveneens via een brandgang te bereiken.

Eerste verdieping: overloop, bergkast, slaapkamer 6m, slaapkamer 14m, slaapkamer 12m, badkamer met bad, douche, 2e toilet en dubbele vaste wastafel.

Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap, overloop, slaapkamer 10m met dakkapel, slaapkamer 12m met dakkapel, bergruimte.

Bijzonderheden:
- De woning is netjes bewoond en goed onderhouden.
- Het geheel wordt verwarmd door een HR cv-ketel (lease) en is volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Recent is de woning aan de buitenzijde geschilderd.
- Het huis heeft een mooie verhouding tussen veel leefruimte beneden en voldoende slaapkamers boven.
- Optioneel is er een garagebox bij te koop gelegen op het plein achter de woning voorzien van elektra (18m).
- Bijzondere ligging met vrij uitzicht op het tegenovergelegen bos met voldoende parkeergelegenheid in de buurt aanwezig.
- In de buurt zijn diverse speelgelegenheden aanwezig en op circa 200 meter afstand ligt het Robbenveld.

Lees meer...
Streetview