Waldadrift 44, 9781KD BEDUM

Vraagprijs

€ 155.000

Woonopp.

126 m2

Perceelopp.

178 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie gelegen aan een groenstrook met uitzicht op het bos ligt deze uitgebouwde gezinswoning met 4 slaapkamers. Door de uitbouw is er veel leefruimte op de begane grond. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een vrijstaande stenen garage.

Het dorp Bedum heeft een centrale ligging in Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast goede winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tal van verenigingen en scholen aanwezig. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: hal, toilet, woonkamer met open keuken, achterkamer met deur naar de tuin, bijkeuken met witgoed aansluiting en deur naar de tuin. De onderhoudsvrije achtertuin is recent opnieuw bestraat.

Eerste verdieping: overloop, bergkast, slaapkamer 6m, slaapkamer 14m, slaapkamer 12m, badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap, overloop, slaapkamer 15m met dakkapel en bergruimte, cv-ruimte met veel bergruimte.

Bijzonderheden:
- De woning is netjes bewoond en goed onderhouden.
- De achterkamer kan makkelijk bij de woonkamer worden aangetrokken door het tussenliggende kozijn te verwijderen.
- Het geheel wordt verwarmd door een HR cv-ketel (lease, 2006) en is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Bijzondere ligging met vrij uitzicht op het tegenovergelegen bos en door de brede groenstrook voor de deur is er meer afstand tot de straat.
- Op het perceel is een eigen garage aanwezig en achter de garagebox is er een mogelijkheid om nog een auto te parkeren.
- In de buurt zijn diverse speelgelegenheden aanwezig en op circa 250 meter afstand ligt het Robbenveld.

Lees meer...
Streetview