Vrijdal 46, 9723CZ GRONINGEN

Woonopp.

105 m2

Perceelopp.

560 m2

Omschrijving

Net buiten de stad in het rustig gelegen dorp Engelbert ligt deze twee-onder-een kapwoning. De woning ligt aan het einde van een rustige straat en heeft een royale tuin met achterom. De keuken van deze woning is onlangs vernieuwd en de woning heeft twee royale slaapkamers plus een garage aan huis.

Het dorp Engelbert is een klein dorp in de nabijheid van de stad Groningen. Het heeft echter haar dorpse karakter nooit verloren, maar profiteert wel van de gunstige ligging nabij de grote stad. Het dorp zelf heeft een voetbalclub, een multifunctioneel centrum met diverse activiteiten en een basisschool en profiteert verder van de voorzieningen die de stad biedt.

Indeling: entree, hal met trapopgang, toiletruimte, woonkamer met open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals: inbouwoven, inbouwmagnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser (samen ca. 41m), bijkeuken met witgoedaansluitingen, garage met kanteldeur (ca. 18m).

Eerste verdieping: overloop, 2 lichte slaapkamers van ca. 16m en 10m, badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en wastafel.
Tweede verdieping: ruime zolderruimte en opslagplaats voor cv-ketel.

Bijzonderheden:
- Royale tuin rondom het huis.
- Gelegen in een rustig dorpje vlakbij de stad.
- Recent vernieuwde luxe keuken 2013 en vernieuwde oprit.
- Grote L-vormige woonkamer met open keuken.
- 560m perceeloppervlakte.

Lees meer...
Streetview