Vogelkersstraat 33, 9741NK GRONINGEN

Woonopp.

89 m2

Perceelopp.

121 m2

Omschrijving

Aan een rustige straat ligt deze lichte hoekwoning met ruime tuin op het noordwesten. De woning is netjes onderhouden en wordt verwarmd door een eigen HR cv-ketel uit 2013. Op de begane grond ligt de woonkamer met open keuken en op de verdieping zijn 3 slaapkamers (voorheen 4) een witgoedruimte én een badkamer. Optioneel is bij deze woning een achtergelegen garagebox te koop.

Het woonhuis is gelegen in een rustige en groene buurt in Selwerd met in de nabijheid de winkelcentra Selwerd én Paddepoel. In de directe omgeving liggen zeer veel voorzieningen als scholen, sport- en groenvoorzieningen. De woning ligt op fietsafstand van het Zernike en het stadscentrum. Het huis heeft via de ringweg een zeer goede ontsluiting op de uitvalswegen.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, lichte woonkamer met grote raampartijen en nette open keuken (samen 34m²).

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 12m², slaapkamer 9m², slaapkamer 6m² en witgoedruimte met toilet 5m² (voorheen slaapkamer), badkamer met douche en wastafel.

Via een vlizotrap is een zolder bereikbaar met veel bergruimte hierop aanwezig.

De zonnige achtertuin is gelegen op het noordwesten en kent veel privacy. De tuin is bijna 10 meter diep en ongeveer 7 meter breed. Achterin de tuin is een stenen fietsenberging aanwezig van 7m². Via een achterom is een terrein te bereiken met garageboxen waarvan een garage (ca 17m²) optioneel bij deze woning wordt aangeboden voor €12.000,-.

Bijzonderheden:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2013).
- De nette keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, gaskookplaat en een afzuigkap.
- Er is een strook tuin aan de voorzijde en zijkant van het perceel in gebruik van de gemeente.
- De woning is centraal gelegen waardoor alle voorzieningen in de directe omgeving aanwezig zijn.

Lees meer...
Streetview