Violenhof 27, 9712RK GRONINGEN

Vraagprijs

€ 275.000 kosten koper

Woonopp.

89 m2

Omschrijving

Licht en speels ingedeeld appartement op een geweldige locatie. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het appartementencomplex "De Opera", welke in 1996 onder architectuur gebouwd is. Hartje centrum, maar toch rustig is de perfecte omschrijving van de locatie van het appartement. Het appartement heeft een praktische indeling met diverse mogelijkheden waarbij de werkkamer tevens als slaapkamer of als woonkamer gebruikt kan worden.

Het appartement is gelegen in een rustige straat van de Hortusbuurt/Binnenstad Noord. De Hortusbuurt is een echte stadswijk met veel winkels en horecagelegenheden. Naast de verscheidene voorzieningen zijn ook het populaire Noorderplantsoen en het stadscentrum op loopafstand.

Indeling:
Open trapopgang, entree/hal, toilet met fontein, berging, ruime woonkamer met open keuken van samen ca. 41 m², balkon van 6 m² met uitzicht op de Nieuwe Kerk gelegen op het zuiden, via de woonkamer is de werkkamer van ca. 16m² te bereiken welke thans onderdeel is van de woonkamer, badkamer van 5 m² met ruime douchehoek en wastafel, slaapkamer 14 m².

In het souterrain is een eigen fietsenberging aanwezig, direct naast de entree is een parkeerterrein met een eigen parkeerplaats aanwezig.

Bijzonderheden:
- Licht appartement met ruime woonkamer;
- Vanuit de woonkamer is er uitzicht op de Martinitoren en de Nieuwe Kerk;
- Eigen parkeerplaats aanwezig;
- Gemeenschappelijk dakterras op het complex;
- Het complex is voorzien van een fraaie binnenplaats, die je de stadse drukte doet vergeten;
- Actieve en gezonde VVE met een maandelijkse bijdrage van €145,80;
- Gelegen op TOP locatie nabij het Noorderplantsoen en het centrum van Groningen.

Lees meer...
Streetview