Violenhof 11, 9712RK GRONINGEN

Woonopp.

80 m2

Omschrijving

Fraai appartement gelegen op de 2e verdieping in het centrum van Groningen met eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.

Het appartement, onderdeel van het moderne appartementencomplex De Opera, is zeer rustig gelegen met de binnenstad van Groningen op loopafstand.

Het appartement heeft een sfeervolle woonkamer met veel lichtinval en doorloop naar de moderne open keuken met eethoek. Het appartement heeft een speelse indelingsvorm. Tevens beschikt het appartement over een op het westen gesitueerd balkon. In de zomermaanden kan hier in alle rust van de zon genoten worden temeer omdat dit het bovenste balkon betreft.

Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing en heeft een goede staat van onderhoud, waarbij sprake is van een actieve vereniging van eigenaren.

Verder is er een afgesloten entree met intercom aanwezig op de begane grond, waarbij het appartement middels een lift of trap is te bereiken.

Indeling:

Entree appartement: hal, meterkast, toilet met fonteintje, badkamer met douche, ruime lange gang naar de lichte woonkamer en woonkeuken, totaal 36 m. De keuken is modern en voorzien van een koelkast met vriesvak, gasfornuis, oven, afzuigkap en vaatwasser. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers van respectievelijk ca. 10 en 13 m.

Bijzonderheden:

- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats
- Op het complex is een groot gemeenschappelijk dakterras aanwezig
- In het complex is een lift aanwezig
- Het complex is voorzien van een fraaie binnenplaats, die je de stadse drukte doet vergeten
- De woning is verwarmd middels een CV combi ketel
- Actieve vereniging van eigenaren, bijdrage VVE: 136,77 euro.
- Inpandige eigen fietsenberging.

Lees meer...
Streetview