Vindicatstraat 22, 9741CZ GRONINGEN

Woonopp.

56 m2

Omschrijving

Fraai gemoderniseerde benedenwoning met stadstuin en inpandige berging, niet ver van het stadscentrum. Ideaal voor jong stel, alleenstaande of voor twee studenten (met elk een eigen opgang).

De woning ligt vlakbij het NS station Groningen Noord en is goed bereikbaar met bus, auto en fiets. Vrij parkeren op de openbare weg. Op een steenworp afstand ligt het wijkwinkelcentrum Selwerd, met o.a. twee supermarkten. Het grote winkelcentrum Paddepoel is op enkele minuten fietsen. De woning ligt in een rustige straat met veelal onlangs geheel gerenoveerde woningen.

Dit 2-kamer appartement is de afgelopen jaren grondig gemoderniseerd, waarbij de keuken, de badkamer, het toilet en de CV-ketel alle zijn vernieuwd.
De woning maakt deel uit van een complex met een actieve VVE, die thans de buitenkant van de appartementen qua schilder- en metselwerk een grote beurt geeft.
Voor dit appartement hoef je dus niet te klussen, je kunt er zo in!

Indeling: overdekt portaal met woningentree, hal met garderobenis en meterkast, Lichte, zonnige woonkamer van ca 22 m2 met ruime (inloop)kast. Tussenhal met toegang tot modern toilet met fonteintje en tot ruime moderne badkamer met badmeubel, inloopdouche en handdoekradiator. Royale keuken van ca 10 m2 in een hoekopstelling met groot werkblad, gaskookplaat, afzuigkap en pannencarrouselkast. Dan is er ook nog voldoende ruimte voor een ontbijthoek. Via de keuken toegang tot kleine eigen achtertuin met terras, overlopend in de besloten gemeenschappelijke binnentuin, gelegen op het westen. Ruime slaapkamer van ca.12 m2 aan de achterzijde van de woning.

Via een afgesloten portiek, naast de woning gelegen, is een inpandige (fietsen)berging van ca 8 m2 voorzien van elektra. Ook is zo de binnentuin en de toegangsdeur aan de achterzijde van de woning bereikbaar.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar appartement is ca.1979
-Vereniging van eigenaren is actief en heeft een meerjarenonderhoudsplan. Beheer via Pandgarant.
-Actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage.
-Bijna geheel voorzien van isolerende beglazing.
Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel, Vaillant , bouwjaar 2006.
-Bouwjaar keuken en toilet 2007.
-Bouwjaar badkamer 2004.
-De straat wordt nog door de gemeente opnieuw ingericht met nieuwe bomen en herinrichting van de parkeerplaatsen.
-Ideaal voor twee studenten met elk een eigen opgang.

Lees meer...
Streetview