Vierendeel 45, 9791JH TEN BOER

Woonopp.

111 m2

Perceelopp.

541 m2

Omschrijving

Aan de rand van het dorp op een rustige en kindvriendelijke locatie gelegen, ligt deze halfvrijstaande woning met zeer royaal perceel. Het woonhuis beschikt over 4 slaapkamers en een praktische aangebouwde garage. De zeer royale tuin heeft veel privacy en kijkt uit over de landerijen.

Het dorp Ten Boer ligt op circa 10 autominuten van de stad Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast primaire winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tal van verenigingen en scholen aanwezig. Daarnaast heeft het dorp goede openbaar vervoersaansluiting richting Groningen en Delfzijl.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, lichte woonkamer met nette en complete open keuken samen 45m², vanuit de hal is eveneens de garage (20m²) bereikbaar.

Eerste verdieping: overloop, bergkast, 3 slaapkamers van respectievelijk 12m², 12m² en 7m², badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping: overloop met bergruimte en ruimte voor de wasmachine en wasdroger, 4e slaapkamer 9m².

Het zeer royale perceel geeft vele mogelijkheden. Aan de voorzijde is er op het eigen terrein een ruime oprit aanwezig. De totale achtertuin is ongeveer 370m² groot en heeft door de vrije ligging veel zon in de tuin. Achterin de tuin is een praktische houten tuinhuis aanwezig van ca. 8m² en daarbij een leuke overkapping voor de zomeravonden.

Bijzonderheden:
- Zeer royaal perceel van 541m²
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en verwarmd door middel van een eigen Nefit HR cv-ketel (bouwjaar 2010)
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: breed Smeg gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron, koelkast en vriezer.

Maak nu snel een afspraak om deze nette woning met grote tuin te komen bekijken.

Lees meer...
Streetview