Verlengde Lodewijkstraat 250, 9723AK GRONINGEN

Woonopp.

85 m2

Omschrijving

Op zoek naar een licht en instapklaar appartement? Zoek niet verder! De badkamer en het toilet zijn in 2021 vernieuwd en verder is het appartement netjes afgewerkt. Er zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig en een loggia op het zuidwesten. Daarnaast is er een eigen parkeerplaats, waardoor je nooit op zoek hoeft naar een plekje voor de auto!

De Verlengde Lodewijkstraat is een straat in een leuke buurt: De Linie. Allerhande voorzieningen zijn in de nabije omgeving te vinden, van supermarkten tot scholen. Ook is station Europapark op loopafstand gelegen en is de binnenstad snel en eenvoudig te bereiken per fiets.

Indeling
Begane grond: afgesloten portiek met video-intercom, trapopgang, lift.
Tweede verdieping: entree, hal, toilet, woonkamer met open keuken (samen 33m²), loggia gelegen op het zuidwesten, 2 slaapkamers van respectievelijk 14m² en 11m², bergruimte alwaar cv-ketel, WTW-unit en witgoedaansluiting, moderne badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en designradiator.

Het appartementencomplex beschikt over een gezamenlijke parkeergarage met een beveiligde toegang. Dit appartement heeft haar eigen parkeerplaats, te herkennen aan het huisnummer. Daarnaast beschikt dit appartement over een eigen inpandige (fietsen)berging voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Energielabel A+.
- Het appartement beschikt over een cv-ketel uit 2009 en een warmteterugwinningunit.
- De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, 4pits gaskookplaat en afzuigkap.
- De badkamer en het toilet zijn in 2021 vernieuwd.
- Er is een actieve VvE aanwezig met een maandelijkse bijdrage van €124,63.

Lees meer...
Streetview