Van Swinderenstraat 25-b, 9714HB GRONINGEN

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

Op een rustige locatie gelegen karakteristieke jaren '30 bovenwoning met balkon en een houten fietsenberging, te bereiken middels een afgesloten achterom. De bovenwoning is thans in gebruik als kamerverhuurpand geschikt voor 3 studenten.

De woning is gelegen aan een vriendelijke en rustige straat in de gewilde Professorenbuurt in de Korrewegwijk. Het appartement ligt op korte afstand van de Groninger binnenstad, het UMCG en het Zernike, met diverse voorzieningen in de directe omgeving.

Indeling:
Inpandige trapopgang, overloop, voorkamer met erker 18m en achterliggende slaapkamer van 9m met eigen wastafel (kamer 1 totaal 27m), achterkamer met balkondeuren 16m en achterliggende slaapkamer van 9m met eigen wastafel (kamer 2 totaal 25m), 3e kamer is een combinatie van 2 kamers van 9m en 4m met een ingebouwde hoogslaper (kamer 3 totaal 13m). Vanuit de overloop is de keuken bereikbaar met een eenvoudige keukenopstelling ca. 10m en toegang naar het balkon van ca. 6m, toilet, doucheruimte.

Bijzonderheden:
- De woning is reeds langjarig in gebruik als studentenwoning voor 3 studenten.
- 2 jaar geleden is het buitenschilderwerk uitgevoerd.
- Het balkon is gelegen op het zuidoosten.
- Het sanitair van de woning is eenvoudig en behoeft enig onderhoud.
- De VvE is slapend.
- De woning wordt verwarmd door middel van een huur cv-ketel.
- Op dit moment zijn de kamers 1 en 2 verhuurd voor netto 5.426,- per jaar, dit ligt onder het marktniveau. Kamer 3 wordt leeg opgeleverd.

Lees meer...
Streetview