Van Ketwich Verschuurlaan 74, 9721ST GRONINGEN

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

Ruim appartement met gunstige lichttoetreding op de tweede woonlaag van een karaktervol wooncomplex gelegen. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en is voorzien van een berging op de begane grond een inpandige garage.

Het appartement is gelegen in de wijk Helpman op een goede en gewilde woonplek. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig met winkelcentrum Helpman op ca. 500 meter. Er zijn goede openbaar vervoersverbindingen naar het stadscentrum en het centraal station en het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A7 en A28.

Indeling:
Afgesloten portiek met intercom en trapopgang.

Appartement:
Entree, hal 13m met toegang tot toilet, ruime en lichte woonkamer ca. 34m met toegang tot balkon, keuken met eenvoudig keukenblok en toegang tot het balkon aan de achterzijde, slaapkamer 16m met vaste kast en toegang tot badkamer met bad en vaste wastafel, slaapkamer 13m met vaste kast.

Op de begane grond direct onder het appartement bevinden zich de inpandige berging 12m alsmede de inpandige garage 21m welke toegankelijk is via de afgesloten portiek en via de garagedeur aan de achterzijde van het gebouw.

Bijzonderheden:
- inclusief inpandige garage en inpandige berging
- voorzien van blokverwarming
- gemeentelijk monument
- actieve Vereniging van Eigenaren
- de woning is goed onderhouden maar dient wel gemoderniseerd te worden

Lees meer...
Streetview