Van Kerckhoffstraat 9-a, 9714BM GRONINGEN

Woonopp.

102 m2

Omschrijving

Op de grens van het Ebbingekwartier en de Professorenbuurt ligt deze royale bovenwoning met balkon op het zuidoosten. De woonkamer met open keuken is ca. 40m² en er zijn 4 slaapkamers aanwezig. De bovenwoning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen.

De P.J. van Kerckhoffstraat is een rustige straat in de Professorenbuurt. Gelegen op de grens van de Korrewegwijk en de binnenstad met alle voordelen van dien. Op loopafstand liggen de recreatiegebieden van het stadsstrand en het Noorderplantsoen. Eveneens op korte afstand liggen het stadscentrum, het UMCG en het Zernikecomplex. Winkelcentrum de Beren waar alle dagelijkse voorzieningen aanwezig zijn ligt op ongeveer 300 meter lopen.

Indeling
Begane grond: woningentree met trapopgang.

Eerste verdieping: overloop, toilet, woonkamer met open keuken samen ca. 40m² met toegang tot het balkon van 6m², slaap/studeerkamer 4m².

Tweede verdieping: overloop, ruime slaapkamer 14m², slaapkamer 8m², slaapkamer 10m², moderne badkamer met inloopdouche, 2e toilet, dubbele wastafel. Vanaf de beide slaapkamers aan de achterzijde is de serre bereikbaar (voorheen balkon) met daar ook de witgoedaansluitingen.

Bij de woning hoort nog een eigen fietsenberging van 5m².

Bijzonderheden:
- Actieve VvE samen met het benedenhuis met een maandelijkse bijdrage van €83,-.
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2009).
- Voorzien van een energielabel D.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, magnetron, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap.
- De voormalige open haard in de woonkamer is omgebouwd tot een gashaard.
- Indien gewenst kunnen de meubels bij de woning achterblijven (exclusief eetkamerlamp).
- De meterkast is reeds vernieuwd en voorzien van 6 automatische groepen.

Lees meer...
Streetview