Van Hamelstraat 21, 9714HH Groningen

Vraagprijs

€ 425.000 kosten koper

Woonopp.

117 m2

Omschrijving

In een rustige straat midden in de professorenbuurt ligt deze jaren '30 benedenwoning met royale tuin. Het woonhuis is in 2022 op een luxe en hoogwaardige manier fors uitgebouwd. Deze benedenwoning is volledig gelijkvloers en heeft naast een ruime woonkamer met open keuken, een multifunctionele tuinkamer ook nog 3 slaapkamers. De leefruimte van woonkamer, open keuken en tuinkamer zijn samen 59m². De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en heeft een energielabel B.

De woning is gelegen in de populaire professorenbuurt in de Korrewegwijk. In deze groene en rustige woonomgeving zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals de winkels aan het Floresplein en winkelcentrum de Beren. Daarnaast ligt het Groningse stadscentrum op 5 fietsminuten, zijn verschillende parken en het Noorderplantsoen vlakbij en zijn er meerdere uitvalswegen in de directe omgeving aanwezig. Een toplocatie dus!

Indeling: entree, hal, toilet, woonkamer met open keuken van samen ca. 38m², bijkeuken van 6m² met wasmachineaansluiting, multifunctionele tuinkamer van 21m² met prachtige lichtinval door de grote schuifpui, masterbedroom van 15m² met ligbad, wastafel en kastenwand. Vanuit deze grote slaapkamer is er eveneens toegang tot de tuin. slaapkamer 11m², slaapkamer 7m², badkamer met douche en wastafel.

De royale achtertuin van ca. 128m² is gesitueerd op het zuidoosten en is fraai aangelegd. De achtertuin is voorzien van een achterom en een stenen berging van 5,5m². Daarnaast zijn er meerdere terrassen en borders aanwezig. De ideale tuin voor een stadse tuinliefhebber.

Bijzonderheden:
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (geplaatst in 2022).
- Voorzien van een energielabel B.
- De begane grondvloer is volledig nageïsoleerd.
- De glas-in-loodramen zijn in dubbel glas geplaatst, verder is de woning voorzien van HR++ glas.
- De zijgevels grenzend aan de buitenmuur zijn nageïsoleerd.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, oven, gaskookplaat en een afzuigkap.

Kortom, ben je op zoek naar een ruime en instapklare benedenwoning met prachtige tuin op een topplek? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 425.000 kosten koper
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
117 m2
Inhoud
473 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag

Energie

Energielabel
B

Brochure

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail