Van Drielstlaan 48, 9744EV GRONINGEN

Woonopp.

103 m2

Perceelopp.

205 m2

Omschrijving

In een rustige en kindvriendelijke buurt ligt deze speelse en geheel gerenoveerde hoekwoning op een ruim perceel. Het woonhuis is netjes afgewerkt en de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd. In 2018 zijn alle kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas en recent is de woonkamer voorzien van een nieuwe visgraat pvc-vloer, vloerverwarming en zijn de wanden geverfd.

In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisscholen, bibliotheek, kinderopvang, sportverenigingen, een recreatieplas en een verwarmd open lucht zwembad. De woning ligt op circa 15 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen. Tevens is de woning gemakkelijk bereikbaar door een goede ligging met een snelle aansluiting op de A7 en de ring van Groningen.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje, lichte woonkamer met open keuken en spoeleiland 38m² en toegang naar de tuin, bijkeuken annex werkplek 6m².

Eerste verdieping: overloop met cv-kast, slaapkamer 12m², slaapkamer 12m² met inloopkast met wasmachineaansluiting, slaapkamer 9m², badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Vanaf de overloop is via een losse trap de zoldervliering te bereiken.

De verzorgde achtertuin is gelegen op het zuiden en is extra ruim door de hoekligging van het woonhuis. Aan de voorzijde is er ruimte voor een auto op het eigen terrein. De huidige eigenaren huren een garagebox in de straat en deze is indien gewenst over te nemen door de nieuwe eigenaar.

Bijzonderheden:
- De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas welke in 2018 zijn geplaatst.
- De gevels zijn na geïsoleerd en recent geheel opnieuw gevoegd.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel uit 2017.
- Energielabel C.
- De groepenkast is vernieuwd en voorzien van 8 groepen met aardlekschakelaars.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer.

Ben je op zoek naar een leuke en instapklare woning? Wij maken graag een afspraak om dit huis te laten zien!

Lees meer...
Streetview