Van Drielstlaan 25, 9744ER GRONINGEN

Woonopp.

104 m2

Perceelopp.

192 m2

Omschrijving

Aan deze rustige woonstraat ligt dit leuke gezinshuis met 3 ruime slaapkamers. Deze speels ingedeelde woning heeft een brede achterzijde waardoor er én veel licht binnenkomt én een grotere achtertuin aanwezig is. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en er is een carport aanwezig op eigen terrein.

In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisscholen, bibliotheek, kinderopvang, sportverenigingen, een recreatieplas en een verwarmd open lucht zwembad. De woning ligt op circa 15 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen. Tevens is de woning gemakkelijk bereikbaar door een goede ligging met een snelle aansluiting op de A7 en de ring van Groningen. Voor het woonhuis is een leuke speelvoorziening in het groen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal, inpandige berging 5m², toilet, ruime woonkamer met inbouwkast en open keuken samen 39m². De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, combimagnetron, vaatwasmachine en een spoeleiland met bar.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 13m², 12m² en 9m², ruime badkamer van 9m² met whirlpool ligbad, douche, wastafelmeubel en een 2e toilet. Vanaf de overloop is de bergzolder toegankelijk. De bergzolder is niet heel hoog, maar wel zeer praktisch voor kerstspullen, koffers, ski's en andere spullen die niet dagelijks nodig zijn.

De extra brede achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en is voorzien van een carport. Aan de voorzijde is een praktische houten tuinschuur aanwezig van 6m².

Bijzonderheden:
- Begane grond voorzien van dubbel glas, verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (Remeha, 2010).
- De elektrische installatie is reeds vernieuwd en voorzien van 8 groepen.
- In 2018 is de gehele buitenzijde geschilderd door een professionele schilder.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron (vernieuwd 2021) en een vaatwasser (vernieuwd 2021).
- Gelegen aan een rustig en kindvriendelijk hofje.
- Eigen carport en daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig.

Lees meer...
Streetview