Van Drielstlaan 12, 9744EP GRONINGEN

Vraagprijs

€ 185.000 kosten koper

Woonopp.

103 m2

Perceelopp.

222 m2

Omschrijving

Zeer nette en goed afgewerkte hoekwoning met 3 ruime slaapkamers aan een rustig hofje. Deze woning is de afgelopen jaren compleet vernieuwd met o.a. geheel nieuwe elektra, nieuwe badkamer, traprenovatie en kunststoffen kozijnen met dubbele beglazing. De tuin is recent opnieuw aangelegd met mooie leilinden en een heerlijk terras gelegen op het zuiden.

In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisscholen, bibliotheek, kinderopvang, sportverenigingen, een recreatieplas en een verwarmd open lucht zwembad. De woning ligt op circa 15 minuten fietsafstand van de binnenstad van Groningen. Tevens is de woning gemakkelijk bereikbaar door een goede ligging met een snelle aansluiting op de A7 en de ring van Groningen.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken samen 40m², bijkeuken 6m².
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 12m², 12m² en 9m², zeer luxe badkamer (gerealiseerd in 2013) van 8m² met vloerverwarming, bad, inloopdouche, dubbele wastafel en een 2e toilet. Vanaf de overloop is er een vlizotrap naar de bergzolder.

De tuin is fraai aangelegd en is gelegen op het zuiden. Aan de voorzijde is een praktische houten tuinschuur aanwezig van 10m². Daarnaast is een beschutte speelplek gerealiseerd, dit kan eenvoudig getransformeerd worden tot een eigen oprit.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbel glas, verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (2014)
- In december 2014 is de pui aan de achterzijde vernieuwd door kunststoffen kozijnen en geveldelen.
- In 2017 is de gehele voorgevel geschilderd door een professionele schilder.
- In 2008 is de gehele elektra van de woning vernieuwd en uitgebreid (inclusief alle stopcontacten).
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap.
- Ruim perceel van 222m², de achtertuin is recent opnieuw aangelegd en is gelegen op het zuiden.
- Gelegen aan een rustig en kindvriendelijk hofje.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig, daarnaast bestaat er een eenvoudige mogelijkheid om een eigen oprit te realiseren.

Lees meer...
Streetview