Vaargeul 248, 9732HT GRONINGEN

Vraagprijs

€ 162.500 kosten koper

Woonopp.

115 m2

Omschrijving

Ruime en praktische bovenwoning met 4 slaapkamers, een ruim balkon én een dakterras. De woning ligt aan een rustige straat en heeft vrij uitzicht over de sportvelden. De woning is goed onderhouden en heeft vloerverwarming in de woonkamer en keuken.

De Vaargeul is een rustige straat aan de rand van de wijk Lewenborg. De wijk heeft een groot wijkwinkelcentrum en er is een divers aanbod van scholen en sportvoorzieningen. Op circa 15 minuten fietsafstand ligt het stadscentrum van Groningen en er zijn tevens zeer goede busverbindingen aanwezig in de wijk. Op korte afstand ligt Kardinge met haar gevarieerde aanbod aan sportvoorzieningen en natuur.

Indeling
Open trap naar 1e verdieping.

1e verdieping: woningentree, hal, modern toilet (2011), woonkamer met open keuken van samen 37m², balkon op het westen met vrij uitzicht over de sportvelden.

2e verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 13m², 14m² en 7m², badkamer voorzien van douche, 2e toilet, wastafel, badkamerkast en witgoedaansluitingen.

3e verdieping: overloop met werkhoek, bergruimte en een vliering, 4e slaapkamer van 13m² met wastafel en bergruimte achter de knieschotten, dakterras 14m² met veel privacy gelegen op het oosten.

Bijzonderheden:
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door een HR cv-ketel uit 2010.
- De 1e verdieping (woonkamer, keuken en hal) zijn voorzien van vloerverwarming.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-oven, magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en close-in-boiler.
- De rabatdelen aan de gevel zijn begin 2018 vernieuwd.
- Actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 90,57.

Kortom voor degene die de ruimte van een compleet woonhuis zoekt aan de rand van de wijk is deze bovenwoning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview