Uranusstraat 58, 9742JZ GRONINGEN

Woonopp.

136 m2

Perceelopp.

128 m2

Omschrijving

Royale gezinswoning met 4 grote slaapkamers gelegen in een nette woonstraat. De woning is ruim en licht en heeft een woonkamer van ca. 31m² en een moderne badkamer (2016). Het hele woonhuis, inclusief dakkapel, beschikt over kunststof kozijnen met HR++ glas. De achtertuin is gelegen op het westen en in de tuin is een praktische fietsenberging aanwezig.

De woning bevindt zich aan een rustige straat in de woonwijk Paddepoel; de wijk beschikt over alle dagelijkse voorzieningen. Naast het overdekte winkelcentrum Paddepoel met een ruim aanbod van winkels, zijn ook voorzieningen als scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen in de omgeving aanwezig. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de Ringweg West en Noord en in slechts 10 minuten fietsen sta je midden in het bruisende stadscentrum.

Indeling:
Begane grond: Entree, tochtportaal, hal, toilet, trapkast, lichte woonkamer 31m², keuken met eenvoudige keukenopstelling 9m² en toegang tot de zonnige tuin gelegen op het westen.

De tuin is circa 10 meter diep en is gelegen op het westen. In de tuin is een ruim terras met breed elektrisch zonnescherm. Achterin de tuin is een stenen fietsenberging aanwezig van 9m².

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 18m², 13m² en 9m², de kleinste kamer is voorzien van een verhuisraam, moderne badkamer (2016) voorzien van ruime douchehoek, 2e toilet, dubbele wastafel en een Sunshower.

Tweede verdieping
- Overloop met plaats voor witgoedapparatuur, 4e slaapkamer 18m² waarbij de dakkapel is voorzien van een elektrisch rolluik, bergruimte met vliering.

Bijzonderheden:
- De woning is goed onderhouden en geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.
- Alle bewegende ramen zijn voorzien van opmaat gemaakte horren
- Verwarming door middel van een HR cv-ketel (bouwjaar 2014).
- Nette tuin gelegen op het westen met een achterom.
- De badkamer is geheel gerenoveerd in 2016.
- Bij dit type woning is het goed mogelijk om de keuken bij de woonkamer te betrekken.

Lees meer...
Streetview