Uranusstraat 4, 9742JW GRONINGEN

Woonopp.

122 m2

Perceelopp.

121 m2

Omschrijving

Ruime gezinswoning met drie woonlagen en stenen schuur op een prachtige locatie in de centraal gelegen woonwijk Paddepoel. De woning is goed onderhouden en is recent aan de buitenzijde door een erkende schilder geschilderd.

Het woonhuis is gelegen in een rustige woonomgeving met in de directe nabijheid het overdekte winkelcentrum Paddepoel, op fietsafstand van het Zernike en het stadscentrum, en het huis heeft via de ringweg een zeer goede ontsluiting op de uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met voorraadkast, toilet, lichte woonkamer ca. 30m, keuken met eenvoudig keukenblok met toegang naar de zonnige tuin.

Eerste verdieping: overloop met vaste kast, 3 slaapkamers respectievelijk 12m met inbouwkast, 13m met inbouwkast, 5m, badkamer voorzien van 2de toilet, vaste wastafel en douche, voormalige doucheruimte waar nu een ruime inloopkast is met wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken ruime zolder ca. 25m (gemeten op 1,5m hoogte), op zolder staat tevens de cv-opstelling en de geiser.

In de tuin staat een ruime stenen fietsenschuur.

Bijzonderheden:
- De woning is op de verdieping voorzien van kunststof kozijnen.
- Het huis wordt verwarmd door een oude cv-ketel en warm water gaat via een geiser.
- Op de zolder kunnen eenvoudig n of twee slaapkamers afgetimmerd worden.
- De verzorgde tuin is gesitueerd op het westen.
- De buitenzijde is in 2012 door een erkende schilder geschilderd.

Lees meer...
Streetview