Uranusstraat 10, 9742JW GRONINGEN

Vraagprijs

€ 178.000

Woonopp.

114 m2

Perceelopp.

121 m2

Omschrijving

Zeer ruime tussenwoning met drie volwaardige woonlagen en een stenen berging op een prachtige locatie in de woonwijk Paddepoel.

De woning verkeert in een goede staat van onderhoud.

Het woonhuis, gelegen aan de openbare weg, heeft een prettige lichtinval, is gelegen in een rustige woonomgeving met in de directe nabijheid het overdekte winkelcentrum Paddepoel, op 3 minuten fietsafstand van het Zernike, 8 minuten fietsafstand van de gezellige binnenstad en heeft via de ringweg een zeer goede ontsluiting op uitvalswegen.

Begane grond: entree/hal met trapopgang, toilet met fonteintje, lichte woonkamer ca. 29 m met toegang tot de zonnige achtertuin met achterom, gesloten keuken voorzien van een 4 pits gasfornuis.
Achterin de tuin is een vrijstaande grote stenen berging.

1ste Verdieping: overloop, drie slaapkamers respectievelijk ca. 12.5 voorzien van een losse kast en een inbouwkast, 4.7 m en 11.7 m voorzien van een vaste kast, badkamer 5.2 m voorzien van een vaste wastafel, douche en 2de toilet.

2de Verdieping: Overloop met CV ketel opstelling, merk: AWB, bouwjaar 2010. Tevens is er op deze verdieping een extra slaapkamer aanwezig.

Bijzonderheden:
- Warm water en verwarming door middel van CV HR combi ketel.
- Bouwjaar CV ketel: 2010
- Een verzorgd huis; ideaal voor een jong gezin, maar eventueel door de vele ruimten zeer geschikt voor kamergewijze bewoning.
- Extra slaapkamer op de 2e verdieping
- De tuin (8.5 x 5.9) is gesitueerd op het westen.
- In 2011 is de buitenzijde van de woning geschilderd.
- De woning is bijna geheel voorzien van nieuwe kozijnen en isolatieglas.

Lees meer...
Streetview