Tweede Hunzestraat 23-+23A, 9715BP GRONINGEN

Woonopp.

133 m2

Omschrijving

Wonen en werken gaan prima samen in deze beneden en bovenwoning aan de Tweede Hunzestraat 23 & 23A te Groningen. Ook voor belegging is dit een geschikt pand.
Deze beneden- en bovenwoning ligt in de "kop Indische buurt" aan de Tweede Hunzestraat 23 & 23A te Groningen. Dit huis is in 1896 gebouwd en is in de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd.

INDELING
Benedenwoning; Hal, woonkamer 5,7 bij 5,15 meter, achterkamer alwaar een mogelijkheid om die in te richten als keuken. Badkamer waarin toilet en douche, ruimte 5,7 bij 2,7 meter (eenvoudig geschikt te maken als slaapkamer). De benedenwoning is voorzien van een massief houten vloer.

Bovenwoning; hal, eerste verdieping, overloop, toilet, woonkamer 30 m met veel lichtinval en mooi balkenplafond, half open keuken 9m, ruim dakterras met besloten karakter 2,7 bij 5,7 meter. De keuken is voorzien van een gaskookplaat met wok brander, afzuigkap, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie en afwasmachine.
Vaste trap naar tweede verdieping, overloop, kleinere slaapkamer, slaapkamer 14 m, badkamer met douche, tweede toilet en vaste wastafel.

Ingeval van gebruik als geldbelegging geldt dat de benedenwoning voor circa 650,- per maand zal kunnen worden verhuurd en de bovenwoning voor 900,-. Totaal circa 18.600 per jaar.

- Supermarkt en binnenstad zijn op korte afstand
- Nette afwerking en vrijwel geheel voorzien van dubbel glas
- Leuk sfeervol dakterras van 5,7 bij 2,7 toegankelijk via openslaande deuren, alwaar tevens zonwering is aangebracht.
- Diverse vaste kasten
- Perceeloppervlakte 64 m
- Massief grenen vloer in de benedenwoning, op de verdieping laminaat
- Zowel van binnen als van buiten een uitstekende staat van onderhoud
- Verwarming middels C.V. en siergashaard.

Lees meer...
Streetview